A. Vogel Molkosan Fruit 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 15,90 €
Määrä: kpl
Päivittäin nautittava juoma on tarkoitettu suolistobakteerien luonnollisen tasapainon ja hyvinvoinnin ylläpitoon koko perheelle. Juoman kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Rauhoittaa vatsaa ja antaa hyvää oloa koko päiväksi.
Päivittäin nautittava juoma on tarkoitettu suolistobakteerien luonnollisen tasapainon ja hyvinvoinnin ylläpitoon koko perheelle. Juoman kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Rauhoittaa vatsaa ja antaa hyvää oloa koko päiväksi. Myös aineenvaihdunta tehostuu. • Sisältää runsaasti L+-maitohappoa • Edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa • Hedelmäinen juoma tekee hyvää vatsalle • Valmistettu luomumaidosta • Laktoositon, rasvaton, vähäkalorinen • Makeutettu luonnollisesti stevioliglykosideilla ja marja-aronia- sekä granaattiomenamehulla Molkosanin hyvät vaikutukset selittyvät ennen muuta sen erinomaisella maitohappokoostumuksella. Siinä on runsaasti L+ -maitohappoa, jota elimistö tarvitsee ja tuottaa hyödyllisten suolistobakteerien ravinnoksi. Mitä terveempi ja tasapainoisempi bakteerikanta, sitä paremmin suolisto ja koko elimistö toimii. Tiesitkö, että Molkosan® on yksi Alfred Vogelin vanhimmista tuotteista. Hän ymmärsi maitoheran nauttimisen edut ja halusi kehittää L+-pitoisen juoman, jota on helppo käyttää päivittäin. Molkosaniin käytettävä maito on peräisin Sveitsin Alpeilla laiduntavilta luomulehmiltä, jotka saavat monimuotoista ravintoa alppiniittyjen kasveista.
Laktoositon, rasvaton, vähäkalorinen. Annostus: Sekoita 1,5 rkl (20 ml) Molkosan® Fruitia lasilliseen kylmää vettä tai kivennäisvettä. Ravista ennen käyttöä. Käyttö: Sopii jatkuvaan, pitkäaikaiseenkin käyttöön koko perheelle. Tuote säilyy avaamisen jälkeen jääkapissa 2 kk. Ainesosat: Maitohappokäynyt heratiiviste (maidosta), hedelmämehutiiviste (musta-aronia 18%, granaattiomena 8%), kaliumlaktaatti, luontainen aromi, kaliumsitraatti, happamuudensäätöaine (omenahappo), makeutusaineet). Hellävävaraisesti pastöroitu.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.