A. Vogel Strath® Yrttihiiva (200 tabl) 200 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 23,90 €
Määrä: kpl
Strath yrttihiivavalmiste on superfoodien edelläkävijä jo vuodesta 1961 ja se sopii koko perheelle. Se on kuin pullollinen hyvää ravintoa, sisältäen 61 erilaista ravintoainetta hyvin imeytyvässä muodossa.
Strath yrttihiivavalmiste on superfoodien edelläkävijä jo vuodesta 1961. Se on kuin pullollinen hyvää ravintoa, sisältäen 61 erilaista ravintoainetta hyvin imeytyvässä muodossa. • Ravinteet luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa • 61 erilaista vitaaliainetta (11 vitamiinia, 20 aminohappoa, 19 hiven- ja kivennäisainetta ja 11 muuta vitaaliainetta) • Edistää kognitiivisia ja normaaleja psykologisia toimintoja • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa • Edistää hermoston normaalia toimintaa • Sopii koko perheelle • Lisäaineeton Strath on täysin luonnonmukainen tuote ja sen sisältämät ravinteet vahvistavat ja tasapainottavat kehoasi kun olet väsynyt, stressaantunut ja kaipaat jaksamista arkeen. Strath sopii koko perheelle, urheilijoille, opiskelijoille, toipilaille. Tiesitkö, että Strath-tuotteilla on ainutlaatuinen valmistusprosessi. Kaksi kuukautta kestävässä, patentoidussa valmistusprosessissa ravintohiivaa (Saccharomyces cerevisiae) ravitaan kymmenillä eri kasveilla (mm. väinönputki, sitruunamelissa, kamomilla, lakritsi, kaneli, salvia, mustaselja, piparjuuri, persilja, timjami jne.). Lopputuloksena on ravinteikas hiivaplasmolysaatti, jossa ei ole lainkaan eläviä hiivasoluja jäljellä vain arvokkaat ravinteet hyvin imeytyvässä muodossa. Myös yrtit hajoavat prosessissa, joten lopputuotteessa ei niitä enää ole havaittavia määriä.
Ei sisällä eläviä hiivasoluja. Gluteeniton, sokeriton. Sopii vegaaneille. Annostus: 3 tablettia veden kera 2 kertaa päivässä. Ainesosat: yrttihiivaplasmolysaattia 89%, maissitärkkelystä, täyteainetta (mikrokiteinen selluloosa, pektiini), paakkuntumisenestoainetta (piidioksidi).
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.