ALE 60 %
  • A. Vogel vegOmega-3  p.e. PVM. 28.2.2021

A. Vogel vegOmega-3 p.e. PVM. 28.2.2021 30 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,16 € 12,90 €
Määrä: kpl
Omega-3 rasvahappoa tarvitaan hyvinvoinnin ylläpitoon ja se edistää tutkitusti aivojen, sydämen ja silmien hyvinvointia. Omega-3 Complex sopii hyvin kasvissyöjille, kala- ja äyriäisallergikoille ja kaikille, jotka haluavat kasvipohjaisen sekä luontoystävällisen vaihtoehdon.
Omega-3 rasvahappoa tarvitaan hyvinvoinnin ylläpitoon ja se edistää tutkitusti aivojen, sydämen ja silmien hyvinvointia. A. Vogelin omega-3 Complex kapseli sopii hyvin: » kasvissyöjille » kala- ja äyriäisallergikoille » kilpirauhasen toimintahäiriöstä kärsiville » odottaville äideille » hyvinvoinnin ylläpitoon » kaikille jotka haluavat kasvipohjaisen, luontoystävällisen vaihtoehdon Mihin Omega-3 Complexia voi käyttää? Omega-3 Complexin DHA (dokosaheksaeenihappo) tukee kehon toimintoja ja ylläpitää terveyttä. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina.
100% kasviperäinen, ei sisällä kalaa. Laktoositon, gluteeniton. Annostus: 1-2 kapselia päivässä veden kera, ruokailun yhteydessä. Ravintosisältö (1-2 kaps.): Alfalinoleenihappo 200 - 400 mg Dokosaheksaeenihappoa 75 - 150 mg Ainesosat: kylmäpuristettu pellavansiemenöljy 46%, merileväöljy (Ulkenia sp. -mikrolevästä saatavaa öljyä) 23%, muunnettu perunatärkkelys, kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), hyyteloimisaine (käsitelty Eucheuma-levä), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), hapettumisenestoaine (luontainen E-vitamiini), aromi (piparminttuöljy).
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.