ALE 39 %
  • Easy Diet 3in1 Suklaapirtelö
Leader Foods

Easy Diet 3in1 Suklaapirtelö 63 g

Hinta: 1,19 € 1,95 €
Määrä: kpl
ACKD-dieetti polttaa rasvaa ja säästää lihaksia. Kolme herkullista tapaa nauttia jälkiruoka-ateria, pirtelönä, moussena tai vanukkaana! Suklaapirtelö, erittäin niukkaenergiainen ateriankorvike. Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Kolme tapaa nauttia ateria, pirtelönä, moussena tai vanukkaana! ACKD-tuotteilla hyödynnetään ketoosiin liittyvää metaboliaa. Ketoosissa elimistö ottaa lähes kaiken energian kehoon kertyneestä rasvasta, eikä lihaksista.

ACKD on kaikin puolin toimiva ja tehokas dieetti, joka motivoi jatkamaan painonpudotusta. ACKD™:n teho perustuu hiilihydraattien rajoittamiseen, mikä johtaa syvenevään ketoosiin.

ACKD™-dieetti sopii kaikille perusterveille. Käynnistymisen, 3–4 vrk, jälkeen ketoosin ylläpitäminen on helppoa. Nälän tunne väistyy, unen laatu paranee ja tarve vähenee. Olo on hyvä ja kevyt. Tiesitkö, että erittäin niukkaenergiaisessa (500-800 kcal/pv) ACKD-ateriankorvikkeissa on sama määrä välttämättömiä suojaravintoaineita (vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet) kuin 2000 kilokalorin suosituksen mukaisessa ruokavaliossa.

5:2 Pätkäpaasto-ohjelma

Pätkäpaasto on helppo ja yksinkertainen tapa pudottaa painoa. Lisäksi jokaisena päivänä saa syödä lempiruokaa. Se erottaa pätkäpaaston muista paasto-ohjelmista ja useista painonhallintaohjelmista.

Herättyämme olemme paastonneet n. kymmenen tuntia, joten helpoin tapa pätkäpaastoilla on korvata päivän pääateriat (aamupala, lounas ja päivällinen) Easy Diet- ateriankorvikkeilla ja jatkaa syömistä normaalisti klo 18.00 jälkeen. Eli myös pätkäpaastopäivinä saa syödä normaalia ruokaa.

Suosituimmassa pätkäpaastomallissa syödään viisi päivää viikossa järkevästi ja vapautuneesti ja kahtena päivänä suunnitellaan syömiset niin, että energiaa tulee naisilla noin 500 kcal ja miehillä 600 kcal.. Pätkäpaastopäivät eivät saa olla peräkkäisiä. Helpoin tapa koostaa paastopäivien ruokailut on käyttää ateriankorvikepatukoita, -keittoja ja -puuroja. Kaloreita ei tarvitse laskea ja tuotteet sisältävät kaikki kehon tarvitsemat vitamiinit ja kivennäisaineet.
Pätkäpaasto-ohjelmaa voi noudattaa niin kauan kunnes tavoitepaino on saavutettu.

Esimerkki 5:2 pätkäpaastopäivästä:
Aamupala: Easy Diet Omena-Kanelipuuro johon lisättynä esim. mustikoita. Lisäksi kuppi kahvia tai teetä.
Lounas: Easy Diet Juustokeitto, jos kaipaat purtavaa syö lisänä kurkkua, tomaattia ja vihersalaattia.
Päivällinen: Easy Diet Mansikka-valkosuklaa-ateriankorvikepatukka, lisäksi kuppi kahvia tai teetä.
Illalla klo 18.00 jälkeen voit syödä täysin normaalisti.

Suklaapirtelö 3in1 -jälkiruokajauhe. Erittäin niukkaenergiainen ateriankorvike laihduttajille. Käyttövalmis annos on gluteeniton ja vähälaktoosinen. Suolapitoisuus 0,2%.Tuote ei sisällä asesulfaami K:ta, aspartaamia eikä natriumglutamaattia. Tarkat käyttöohjeet ja ainesosat löytyvät pakkauksesta. -------------------- Ravintosisältö (1 pussi/ateria): Energiaa 671 kj/160 kcal Proteiini, g 20 Hiililhydraatit 6 g josta - sokereita 5 g - laktoosia 1,9 g Rasvaa 6 g, josta - tyydyttyneet g 0,9 - kertatyydyttymättömät g 2,6 - monityydyttymättömät g 1,5 - linolihappo g 1,0 - linoleenihappo g 0,5 Kuitu, g 5 Natrium (Na), mg 255 Vitamiinit: A-vitamiini, µg 371 Tiamiini (B1-vit.), mg 0,5 Riboflaviini (B2-vit.), mg 0,7 B6-vitamiini, mg 0,8 B12-vitamiini, µg 1,1 Foolihappo, µg 74 Niasiini, mg 6,7 Pantoteenihappo mg 1,5 Biotiini, µg 37 Askorbiinihappo (C-vit.) 22 mg D-vitamiini 1,9 µg E-vitamiini 4,7 mg TE K1-vitamiini 26 µg Kivennäisaineet: Kalsium (Ca), mg 661 Fosfori(P), mg 217 Magnesium (Mg), mg 179 Rauta (Fe), mg 21,9 Sinkki (Zn), mg 5,8 Kupari (Cu), mg 0,7 Jodi (I), µg 56 Mangaani (Mn), mg 0,9 Kromi Cr), µg 19 Seleeni (Se), µg 19 Molybdeeni(Mo), µg 56 Kalium (K), mg 993 Kloridit (Cl) mg 420 Aminohapot: Leusiini , mg 500 Lysiini, mg 80 Karnitiini, mg 100
Arvostele tämä tuote

31.01.2018 - Ekaterina

En tykännyt, vaikka tein ohjeen mukaisesti. Maistuu liian jauhomaisena suussa ja liian mauton maku.