Amoa Aqua Liukuvoide +Panthenol 50 ml

Hinta: 6,79 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Intiimiin kanssakäymiseen ja lisäämään sen nautinnollisuutta - iästä riippumatta. Liukuvoide sopii erityisesti herkälle iholle. Vesipohjainen, hajustamaton intiimialueiden kosteuttaja.
Hoitava ja kosteuttava liukuvoide intiimiin kanssakäymiseen ja lisäämään sen nautinnollisuutta - iästä riippumatta. AMOA Aqua Panthenol on vesipohjainen, maustamaton ja hajustamaton liukuvoide ja intiimialueiden kosteuttaja, joka sopii erityisesti herkälle iholle. Amoa Aqua on uuden ajan bioliukuvoide: • Vesipohjainen lLiukuvoide sopii erityisesti herkälle iholle • Sisältää ihoa ja limakalvoja hoitavaa panthenolia (provitamiini B5) • Ei aiheuta kutinaa tai kirvelyä edes herkillä limakalvoilla • pH < 5 (emättimen bakteeritasapainon kannalta ihanteellinen) • Sopii käytettäväksi kondomin kanssa Liukuvoiteella vähennetään ihojen aiheuttamaa kitkaa yhdynnän aikana, Sitä voidaan käyttää masturboitaessa tai sitä käytetään kireän esinahan löysäämiseen. Liukuvoide myös pienentää merkittävästi kondomin hajoamisen tai sen poisluiskahtamisen riskiä ja ehkäisee haavaumien syntyä. Seksin apuvälineiden kanssa on hyvä käyttää aina liukuvoidetta. Tiestikö, että tuotteeseen lisätyllä panthenolilla (B5-vitamiini) on erityisesti ihoa pehmentävä vaikutus, joka lisää nautintoa.
Liukuvoidetta voidaan käyttää myös kondomin kanssa. Amoa ei sisällä parabeeneja (säilöntäaine, joka saattaa ärsyttää herkkiä limakalvoja). Ei sisällä alkoholia, glyseriinä, silikonia tai spermisidejä. Ainesosat: Vesi Sorbitoli Natriumlaktaatti Karboksimetyyliselluloosa Natriumbentsoaatti Pantenoli Maitohappo
Arvostele tämä tuote

01.11.2017 - Anu

Tuote tuntuu hyvältä käytössä