Vitabalans Oy

Arthrobalans 750 mg 180 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 24,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Arthrobalans sisältää glukosamiinia, joka on rustoproteiinin ja nivelnesteen perusrakennusaine. Arthrobalans poistaa nivelten jäykkyyttä ja lisää nivelten liikkuvuutta.
Arthrobalans sisältää glukosamiinia, joka on rustoproteiinin ja nivelnesteen perusrakennusaine. Nivelessä nivelrusto toimii iskunvaimentimena kahden luun välissä. Vanhetessa nivelrusto ohenee ja haurastuu, ja niveltä voiteleva nivelneste vähenee, mistä aiheutuu mm. nivelen jäykkyyttä. Nivelrusto koostuu rustosoluista ja erilaisista rustoproteiineista. Tiesitkö, että noin miljoonalla suomalaisella on nivelrikko. Se on yleisin niveltautimme. Iän lisääntyessä se tulee lähes kaikille, mutta suurimmalle osalle väestöä siitä on vähäistä haittaa. Nivelrikko voi johtua mm. aikaisemmista vammoista tai sairauksista.
Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia, hiivaa, soijaa tai maitoproteiinia. Glukosamiini on äyriäisperäinen. Annostus: Aikuisille 1 tabletti päivässä. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa. Huomioitavaa: Voi aiheuttaa allergiaoireita kala- ja äyriäisallergikoille. Ei suositella raskauden eikä imetyksen aikana. Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää: Glukosamiinisulfaattikaliumkloridia 999 mg, josta glukosamiinisulfaattia 750 mg, josta glukosamiinia 600 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.