Uusi
  • A.Vogel Echinaforce Punahattu-uute 50 ml

A.Vogel Echinaforce Punahattu-uute 50 ml 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 7,99 € 10,90 €
Määrä: kpl

Echinaforce punahattu-uute on rohdosvalmiste vilustumisoireisiin. Echinaforce kohottaa yleistä vastustuskykyä tulehdustauteja vastaan. Sitä voi käyttää tulehduksiin, kurkkukipuun, kylmettymiseen, flunssaan, käheyteen, yskään.

 

PE. PVM. 31.1.2024.

Echinaforce on rohdosvalmiste vilustumisoireisiin. Echinaforce kohottaa yleistä vastustuskykyä tulehdustauteja vastaan. Sitä voi käyttää tulehduksiin, kurkkukipuun, kylmettymiseen, flunssaan, käheyteen, yskään. • Flunssan oireisiin ja yskään • Vahvistaa elimistön yleistä vastustuskykyä • Valmistettu tuoreista punahatuista Ulkoisesti tuotetta voidaan käyttää ihotulehduksiin, pieniin haavoihin, finnien hoitoon, hyönteisten puremiin. Valmisteen sisältämää punahattu-uutetta on perinteisesti käytetty kohottamaan elimistön omaa vastustuskykyä. Echinaforce uutteeseen käytettävät punahatut ovat luomulaatuisia ja ne käsitellään tuoreina, viimeistään 24 tunnin kuluttua sadonkorjuusta. Tiesitkö, että että tuoreena kerätyissä kasveissa on lähes kolme kertaa enemmän vaikuttavia ainesosia kuin kuivatussa. Siksi A. Vogel käyttää vain tuoreita punahattuja Echinaforcen valmistuksessa.
Allergiatiedote: Tuote ei sovi mykerökukka-allergisille. Annostus: Aikuisille sisäisesti 15-25 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera. Ei lapsille. Ulkoisesti 1-3 tippaa haavalle. Huomioitavaa: Pienet annokset flunssa-aikana ennalta kuuriluontoisesti, suuret flunssan ensioireisiin. Koostumus: 1 ml (= 33 tippaa) sisältää:Echinaceae purpur. herba extr. fl. (2,1:1) 820 mg (punahatun versouute) Echinaceae purpur. rad. extr. fl. (2,1:1) 43 mg (punahatun juuriuute) respond. tot. Ethanol. 518 mg Aq. purif. ad 1 ml
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.