Baba de Caracol Kotiloseerumi Vartalovoide Revitalizing Body Cream 190 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Body Cream on pehmeä ja täyteläinen kosteusvoide koko vartalolle. Sen silkkinen koostumus ravitsee kaikkia ihotyyppejä, joten se sopii myös erittäin kuivalle iholle. Voide ei kuitenkaan tunnu rasvaiselta, tai jätä kalvomaista pintaa iholle, joten sitä voi hyvin käyttää aamuin illoin.
Body Cream on pehmeä ja täyteläinen kosteusvoide koko vartalolle. Sen silkkinen koostumus ravitsee kaikkia ihotyyppejä, joten se sopii myös erittäin kuivalle iholle. Voide ei kuitenkaan tunnu rasvaiselta, tai jätä kalvomaista pintaa iholle, joten sitä voi hyvin käyttää aamuin illoin. Riittoisa Baba de Caracol Revitalizing Body Cream on etanaseerumia ja karitevoita sisältävä vartalovoide. Vartalovoide on tarkoitettu uudistamaan huonokuntoista tai vaurioitunutta ihoa ja palauttamaan iholle sen pehmeys ja kimmoisuus. Voiteen ainutlaatuinen ihoa virkistävä, ravitseva ja ihon uudistumista edistävä vaikutus perustuu erityisesti kahteen tärkeään aineesen: Kotiloetanan tuottamaan seerumiin, joka sisältää kaikki ihon uudistumiselle tärkeät tehoaineet ja karitevoihin, joka on luonnostaan erittäin tehokas ihon kosteuttaja ja ravitsija. • Pehmeä ja nopeasti imeytyvä, ihoa tehokkaasti kosteuttava voide • Huonokuntoiselle ja vaurioituneelle iholle palauttamaan luonnollinen kauneus • Ravitsee ihosoluja pysymään terveenä ja pitää ihon kimmoisana • Puhdistaa ihon kuolleista ihosoluista ja epäpuhtauksista • Auringon aiheuttamiin ihovaurioihin • Nuorentaa ihoa • Monivaikutteinen ja toimiva ihovoide Tiesitkö, että Baba De Caracol etanavoide on vuoden 2011 hoitotuote.
Luonnollinen hoitovoide kaikille ihotyypeille ja kaikille ihoalueille. Sopii jatkuvaan käyttöön. Uudistava voide » Regenerating cream. Etanaseerumia ja karitevoita sisältävä vartalovoide, joka edistää ihon uudistumista, palauttaa sen luonnollista kimmoisuutta ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Käyttöohje: Levitä etanaseerumivoidetta puhtaalle iholle, kevyesti hieroen, kunnes voide on kokonaan imeytynyt.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.