ALE 20 %
Uusi
  • Befoli Pore p.e. PVM. 5/2020

Befoli Pore p.e. PVM. 5/2020 20 poretablettia

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 3,20 € 3,99 €
Määrä: kpl

Befoli pore

BEFOLI®-poretabletti sisältää 8 B-vitamiinia, C-vitamiinia sekä kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja kromia, joilla on monia terveysvaikutuksia.

B-vitamiinit ovat välttämättömiä terveydelle, psyykkiselle hyvinvoinnille ja jaksamiselle. Niitä tarvitaan elimistössä edistämään normaalia aineenvaihduntaa (B1, B2, B3, B5, B6, B12 ja biotiini), jossa muodostuu elimistön tarvitsemaa energiaa ja elintärkeitä yhdisteitä. B12-vitamiini ja folaatti edistävät veren ja punasolujen muodostusta. Osa B-vitamiineista (B1, B2, B3, B5, B6, B12) edistää hermoston normaalia toimintaa ja osa edistää myös normaaleja psykologisia toimintoja (B1, B6, B3, B12). B3 (niasiini) ja biotiini edesauttavat lisäksi ihon pysymistä normaalina.

B-vitamiinit (B2, B3, B6, B5, B12, folaatti) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

C-vitamiini on elimistössä antioksidantti, mikä edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin (tukikudoksen) muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiinia kannattaa nauttia, jos altistuu stressille, rasitukselle tai tupakoi, sillä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista sekä edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Liikuntaa ja urheilijoille C-vitamiinista on hyötyä, koska C-vitamiini edesauttaa immuunijärjestelmän normaali toimintaa raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

Vastustuskykyyn vaikuttaa C-vitamin lisäksi sinkki, joka myös C-vitamiinin tavoin edistää immuunijärjestelmän (puolustusjärjestelmä bakteereita ja viruksia vastaan) normaalia toimintaa.

Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina.

Ei sisällä aspartaamia. Makeutettu mannitolilla ja syklamaatilla, appelsiinin makuinen. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttö

BEFOLI®-pore on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön turvaamaan välttämättömien vesiliukoisten B- ja C-vitamiinien sekä tärkeimpien kivennäis- ja hivenaineiden saantia.

Annostus

Aikuisille 1 poretabletti päivässä. Tabletin annetaan liueta lasilliseen vettä, joka nautitaan.

Koostumus

1 poretabletti sisältää:
B1-vitamiinia 18 mg
B2-vitamiinia 18 mg
Niasiinia 18 mg
Pantoteenihappoa  18 mg
B6-vitamiinia 13 mg
B12-vitamiinia 5 µg
Foolihappoa 330 µg
Biotiinia 150 µg
C-vitamiinia 500 mg
Kalsiumia 100 mg
Magnesiumia 100 mg
Sinkkiä 7,5 mg
Kromia 25  µg

Ainesosat
Happamuuden säätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti, natriumkarbonaatti), L-askorbiinihappo, kalsiumkarbonaatti, makeutusaineet (mannitoli, syklamaatti, sakariini), magnesiumoksidi, magnesiumsulfaatti, täyteaineet (riisitärkkelys, maltodekstriini), appelsiiniaromi, värit (punajuuriväri), tiamiini mononitraatti, riboflaviini, pyridoksiini hydrokloridi, syanokobalamiini, kalsium-D-pantoteenihappo, sinkkisulfaatti, nikotiiniamidi, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini, kromi (III)kloridi.

Ingredienser
Surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumcitrat, natriumkarbonat), L-askorbinsyra, kalciumkarbonat, sötningsmedel (mannitol, cyklamat, sakarin), magnesiumoksidi, magnesiumsulfat, fyllnadsmedel (risstärkelse, maltodextrin), appelsinarom, färgämne (rödbet), tiaminmononitrat, riboflavin, pyridoxin hydroklorid, cyanokobalamin, kalcium-D-pantotenat, zinksulfat, nikotinamid, pteroylmonoglutaminsyra, D-biotin, krom (III)klorid.

Pakkauskoko

20 poretablettia

Valmistusmaa Saksa

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.