Bio-Oil Erikoisihonhoitoöljy 125 ml 125 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,95 €
Määrä: kpl
Bio-Oil Erikoisihonhoitoöljy auttaa vähentämään arpien, raskausarpien ja ihon sävyn epätasaisuuksien näkymistä. Tuote sopii myös ikääntyvälle ja kuivuneelle iholle sekä raskaana oleville.
Bio-Oil on erikoisihonhoitoöljy, joka auttaa vähentämään arpien, raskausarpien ja ihon sävyn epätasaisuuksien näkymistä. Tuote sopii vartalolle, kasvoille ja myös herkkäihoisille sekä kuivan, hilseilevän että ärtyvän ihon hoitoon. Öljypohjainen Bio-Oil sisältää kasviuutteita ja vitamiineja. Se sisältää mullistavan PurCellin Oil™ -ainesosan, joka tekee Bio-Oilin koostumuksen kevyeksi ja rasvattoman tuntuiseksi ja varmistaa, että vitamiinien ja kasviuutteiden hyödylliset ainesosat pääsevät imeytymään. • Vähentää tehokkaasti ihon epätasaisuuksien ja raskaus- sekä venymäarpien näkymistä • Tehokas kuivalle, ikääntyvälle ja helposti ärtyvälle iholle • Sopii myös herkälle iholle • Nopeasti imeytyvä ja helposti levittyvä, iho ei jää rasvaiseksi käytön jälkeen • Monipuolinen koostumus, luonnon omat tehoaineet yhdessä: Rosmariini-, laventeli-, kehäkukka- ja kamomillaöljy sekä A- ja E-vitamiini Bio-Oil ja raskaus Bio-Oilin turvallisuutta on arvioitu Euroopan parlamentin ja neuvoston kosmeettisista valmisteista antaman asetuksen mukaisesti. Jokaisen tuotteeseen sisältyvän ainesosan toksikologinen profiili, kemiallinen rakenne, sisältyvä määrä ja päivittäisen altistumisen kokonaistaso on arvioitu ja todettu turvallisiksi käytössä (myös raskaana olevilla). Tiesitkö, että vuonna 2002 maailmanlaajuisesti lanseerattu Bio-Oil on voittanut 80 ihonhoitopalkintoa, ja se on noussut myydyimmäksi arpien ja raskausarpien hoitotuotteeksi 11 maassa.
Bio-Oililla on Beauty Without Cruelty International -hyväksyntä. Käyttöohje: Hiero iholle kevyesti pyörivin liikkein kunnes öljy on imeytynyt. Raskausarpien, ikääntyvän ihon tai epätasaisen ihon sävyn hoitoon kahdesti päivässä. Käytä kuivalle iholle suihkun, uinnin, kylvyn tai auringonoton jälkeen. Ei rikkoontuneelle iholle. Kasviperäiset aineet: Calendula Officinalis Flower Extract (Kehäkukkaöljy) Lavandula Angustifolia Oil (Laventeliöljy) Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosmariiniöljy) Anthemis Nobilis Flower Oil (Kamomillaöljy) Vitamiinit Retinyl Palmitate (A-vitamiini) Tocopheryl Acetate (E-vitamiini) Öljypohja Paraffinum Liquidum Triisononanoin Cetearyl Ethylhexanoate Isopropyl Myristate Glycine Soja Oil Helianthus Annuus Seed Oil BHT Bisabolol Hajuste (ruusu) Alpha-Isomethyl Ionone Amyl Cinnamal Benzyl Salicylate Citronellol Coumarin Eugenol Farnesol Geraniol Hydroxycitronellal Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde Limonene Linalool Väri Oranssi: CI 26100 (Red 17) Vaaleanpunainen: CI 26100 (Red 17) ja CI 60725 (Violet 2)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.