Uusi
  • Bio-Qinon Q10 Gold Active 100 mg

Bio-Qinon Q10 Gold Active 100 mg 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 30,90 €
Määrä: kpl
Bio-Qinon Gold sisältää luonnollista ubikinonia (koentsyymi Q10) ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Bio-Qinon Gold sisältää luonnollista ubikinonia (koentsyymi Q10) ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Q10 muuntaa ravinnon energian kemialliseksi energiaksi ja varastoi sen ATP-nimiseen molekyyliin. Silloin kun solut tarvitsevat energiaa (lihastyö, muu energian käyttö) vaativiin toimintoihin, energia otetaan ATP:sta. Katso myös muut Pharma Nordin tuotteet tästä. Tiesitkö, että Pharma Nord -tuottteilla on GMP-sertifikaatti. GMP-sertifikaatti (Good Manufacturing Practice) takaa tuotteen valmistamisen tarkasti määriteltyjen valmistusmenetelmien mukaisesti. Tuote valmistetaan erityisessä puhdastilassa, jossa sijaitsevat kaikki valmistuksessa tarvittavat laitteet ja muut tuotteen valmistukseen tarvittavat toiminnot.
Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Annostus: 1 - 3 kapselia päivässä. Vuorokausiannos (1-3 kaps.) sisältää: Ubikinonia (koentsyymi Q10) 100 - 300 mg C-vitamiinia 25 - 75 mg (31-94 %*) *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta Ainesosat: Palmuöljy, kapselin kuori (liivate), ubikinoni, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), väri, L-askorbiinihappo, sakeuttamisaine (piioksidi), väri.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.