Biolic Strong Valkosipulikapseli 120 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,99 € 11,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Valkosipuli lisää vastustuskykyä ja antaa vitaalisuutta sekä vireyttä. Valkosipulia on perinteisesti käytetty myös hengitysteiden hyvinvointiin. Hajuttomat Biolic Strong -valkosipulilöjykapselit sisältävät valkosipulin tehoaineet. Sisältää neljän kuukauden annostuksen.
Valkosipuli lisää vastustuskykyä ja antaa vitaalisuutta sekä vireyttä. Hajuttomat Biolic Strong -valkosipulilöjykapselit sisältävät valkosipulin tehoaineet. Valkosipulia on perinteisesti käytetty myös hengitysteiden hyvinvointiin. Lisäksi valkosipulilla voidaan myös hallita veren kolesterolia ja verenpainetta. Tuote sopii myös vegaaneille. Kapseleiden kuori on valmistettu maissitärkkelyksestä ja merilevästä uutetusta karrageenista ja on siten täysin kasvipohjainen ja gluteeniton.
Hajuton valkosipulivalmiste. Sisältää neljän kuukauden annostuksen. Gluteeniton, kasvipohjainen. Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Ainesosat vuorokausiannoksessa: Auringonkukkaöljyä Hajutonta valkosipulia 2 mg. mikä vastaa 2000 mg 2000 mg tuoretta valkosipulia
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.