Biosorin Complex B 120 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 15,90 € 18,90 €
Määrä: kpl
Sisältää orgaanisesti sitoutuneita ravintomuotoisia B-ryhmän vesiliukoisia vitamiineja, joilla on sama molekyylirakenne kuin hedelmissä ja vihanneksissa olevilla vitamiineilla. Tässä muodossa olevien vitamiinien ja hivenaineiden hyväksikäytettävyys on korkea.
Biosorin Complex B auttaa lisäämään suotuisasti vaikuttavien ravintomuotoisten B-ryhmän vitamiinien saantia. Complex B-vitamiinit luokitellaan kahteen ryhmään: essentiaalisiin (B1, B2, B3 eli niasiiniamidi, B5 eli pantoteenihappo, B6, B12, biotiini ja foolihappo) ja non-essentiaalisiin (esim. inositoli ja koliini), joita joskus voidaan kutsua myös pseudovitamiineiksi. • Sisältää orgaanisesti sitoutuneita ravintomuotoisia B-ryhmän vesiliukoisia vitamiineja, sama molekyylirakenne kuin hedelmissä ja vihanneksissa • Vitamiinien hyväksikäytettävyys korkea • Elimistö käyttää vitamiinit tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella tavalla hyödykseen • Sisältää 4 kk annostuksen Ciomplex B sisältää orgaanisesti sitoutuneita ravintomuotoisia B-ryhmän vesiliukoisia vitamiineja, joilla on sama molekyylirakenne kuin hedelmissä ja vihanneksissa olevilla vitamiineilla. Tässä muodossa olevien vitamiinien ja hivenaineiden hyväksikäytettävyys on korkea ja elimistö voi siksi käyttää niitä tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella tavalla hyödykseen.
Grow® -B-vitamiinitabletti. Annostus: Aikuisille 1 tabletti päivässä. Vaikuttavat aineet (1 tbl): B1-vitamiini 1,2 mg (109%*) B2-vitamiini 2,4 mg (171%*) Niasiiniamidi 11 mg (68%*) Pantoteenihappo 2,6 mg (43%*) B6-vitamiini 2,2 mg (157%*) B12-vitamiini 12 µg (480%*) Foolihappo 400 µg (200%*) Biotiini 33 µg (66%*) Inositoli 5 mg (-) Koliini 5 mg (-) *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.