ALE 70 %
  • Biosorin Molybdeeni p.e. PVM. 6/2020

Biosorin Molybdeeni p.e. PVM. 6/2020 80 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 3,29 € 10,95 €
Määrä: kpl
Kuten molybdeeni, monet hivenaineista toimivat elimistössä entsyymien kanssa koentsyymeinä. Lisäksi molybdeeni edistää normaalia rikkiaminohappoaineenvaihduntaa.
Vahva molybdeenivalmiste kasvikapseleissa Molybdeeni on elimistöllemme välttämätön hivenaine. Se edistää kehossa mm. normaalia rikkiaminohappoaineenvaihduntaa. Tämä merkitsee esimerkiksi sitä, että jos molybdeenin saanti on liian alhainen, keho reagoi ruoan tai juoman sulfiitteihin myrkytysoirein. BIOSORIN MOLYBDEENI sisältää 300µg tehokkaasti imeytyvää natriummolybdaattia kasvikapselissa. • Molybdeeni toimii elimistössä entsyymien kanssa koentsyymeinä • Edistää normaalia rikkiaminohappoaineenvaihduntaa • Aktiivimolybdeenia 320 mikrogrammaa päiväannosta kohden Tiesitkö, että mineraalit luokitellaan kahteen ryhmään niiden tarvemäärien mukaan. Niitä mineraaleja, joita tarvitaan vain hiven, kutsutaan hivenaineiksi. Molybdeeni on tällainen hivenaine.
Annostus: 1 kapseli päivässä. Täyteaineet: mikrokiteinen sellulossa paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat Sisältö: 80 kapselia. Päiväannos: 1 kapseli päivässä. Vaikuttavat aineet / 1 kaps.: Molybdeeni 300 µg Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.