ALE 85 %
  • Bioteekin Herukansydän - Tyrnivalmiste  60 kaps. p.e. PVM. 28.2.2019

Bioteekin Herukansydän - Tyrnivalmiste 60 kaps. p.e. PVM. 28.2.2019 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 2,99 € 19,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Sisältää omega-3,-6,-7 ja omega-9 -rasvahappoja sekä sinkkiä ja magnesiumia. Sydänystävälliset rasvahapot ovat solujen rakenneosia ja sinkin tapaan tärkeitä myös ihon sekä lima-kalvojen hyvinvoinnille.

Bioteekin Herukansydän-Tyrni antaa hyvinvointia iholle, limakalvoille ja sydämelle. Säännöllinen käyttö edistää ihon hyvinvointia sekä vahvistaa immuunipuolustusjärjestelmää koko elimistön hyvinvoinniksi. Lisäksi se tasapainottaa hermoston toimintaa ja lievittää ylivilkkautta ja lukihäiriöitä. Magnesium ja sinkki tehostavat vaikutusta. Herukansydän-Tyrni -kapseleissa on omega-3,-6,-7 ja omega-9 -rasvahappoja sekä sinkkiä ja magnesiumia. Sinkki ja magnesium parantavat rasvahappojen vaikutuksia kehossa ja niillä on myös itsenäisiä terveys-vaikutuksia. Omega-rasvahapot ovat; - Solujen rakenneosia - Sydämen toiminnalle hyväksi - Tärkeitä ihon sekä lima-kalvojen hyvinvoinnille - Helpottaa oppimista ja keskittymistä Magnesiumilla on keskeinen rooli aineenvaihdunnan ja solutoiminnan säätelyssä. Herukansydän-Tyrni on oiva valmiste esim. koululaisille helpottamaan oppimista ja keskittymistä. Tuote soveltuu kaikille väestöryhmille jokapäiväiseen käyttöön.

Sokeriton, laktoositon, hiivaton, gluteeniton. Ei sisällä maidon ainesosia. Annostus: 2 kapselia päivässä. Terapeuttisessa käytössä annostuksen voi kaksinkertaistaa. Vaikuttavat aineet 2 kaps.: Herukansiemenöljy 760 mg Tyrniöljy 160 mg, joista mm: - alfalinoleenihappo 100 mg - stearidonihappo 20 mg - linolihappo 380 mg - gammalinoleenihappo 100 mg - öljyhappo 120 mg Sinkki 15 mg 100 %* Magnesium 100 mg 33 %* *% päivän tarpeesta.

Huom. tuotteessa on 60 kapselia. Kuvassa väärä määrä!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.