Bioteekin PROBIOOTTIplus 125+15 kaps. 125+15 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 26,90 € 29,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

PROBIOOTTIplus sisältää neljää eri kantaa hyödyllisiä maitohappoabakteereja. Probiootit eli terveyttä edistävät bakteerit tasapainottavat elimistön toimintaa.
PROBIOOTTIplus päivittäiseen käyttöön, joka sisältää neljää eri kantaa hyödyllisiä maitohappoabakteereja. Probiootit eli terveyttä edistävät bakteerit tasapainottavat elimistön toimintaa. PROBIOOTTIPlus lisää vastustuskykyä ja antaa tasapainoa suolistolle kaikenikäisillä. PROBIOOTTIplus; • Tasapainottaa suoliston mikrobiflooraa • Sopii päivittäiseen ja myös kuuriluonteiseen käyttöön • Vähentää haitallisten aineenvaihduntatuotteiden muodostumista Suoliston kunto vaikuttaa oleellisesti terveydentilaamme. Jos suolisto on epätasapainossa, vaikutukset näkyvät suoliston lisäksi koko kehossa: väsyttää, masentaa, on tulehdus-herkkyyttä. Terveellinen ravinto ja probiootit tuovat apua suoliston toimintaan. Tiesitkö, että osoituksena tuotteiden korkeasta laadusta, Bioteekille on myönnetty ainoana luontaistuotetukkuna Suomessa ISO 9001 laatustandardi.
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä maidon ainesosia. Annostus: 1-3 kapselia päivässä, mieluiten tyhjään mahaan illalla ennen nukkumaanmenoa. Käyttö: Sopii jatkuvaan käyttöön, kaikenikäisille. Sopii myös lääkekuurien ja ulkomaanmatkojen aikana. Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet. Vaikuttavat aineet: Maitohappobakteerit Inuliini ja glukoosimonohydraatti Kalsiumkarbonaatti Mannoosi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.