ALE 55 %
Uusi
  • Bioteekin Silica Tonic Original p.e. PVM. 4/2020

Bioteekin Silica Tonic Original p.e. PVM. 4/2020 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 6,99 € 15,60 €
Määrä: kpl
Huolehdi vatsasi ja suolistosi kunnosta. Bioteekin Silica Tonicin sisältämä nestemäinen pii muodostaa yhdessä selluloosa-yhdisteen kanssa ruokatorveen ja mahalaukkuun samettisen pinnan.
Huolehdi vatsasi ja suolistosi kunnosta. Bioteekin Silica Tonicin sisältämä nestemäinen pii muodostaa yhdessä selluloosa-yhdisteen kanssa ruokatorveen ja mahalaukkuun samettisen pinnan. Tuotteelle on tärkeää sen sisältämän piin hiukkaskoko sekä mukana oleva selluloosayhdiste. Kuumentamalla vuorikristallia, puhdasta piidioksidia, höyrystymispisteeseen saadaan pieniä piihiukkasia, jotka dispergoituvat veteen ja jakautuvat tasaisesti ruokatorven ja mahalaukun pinnalle. Tasaiseen jakaantumiseen ja pysyvyyteen vaikuttaa myös selluloosayhdisteen oikea laatu ja pitoisuus suhteessa piin ja veden määrään.
Silica Tonic sopii pitkäaikaiseen ja jatkuvaan käyttöön. Annostus: 15 ml (1 rkl) 2–5 kertaa päivässä sellaisenaan tai veden kera. Annostusta voi tarvittaessa lisätä. Ravistettava. Älä juo suoraan pullon suusta. Huomioitavaa: Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet. Vaikuttavat aineet (2 rkl): Kolloidinen piidioksidi (veteen dispergoitu piihappoanhydridi), josta - piidioksidia 800 mg Ainesosat: Demineralisoitu vesi Piidioksidi Stabilointiaine (karboksimetyyliselluloosa) Säilöntäaineet (natriumbentsoaatti ja kaliumsorbaatti)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.