ALE 69 %
Uusi
  • Bioteekin Super B12-vitamiini  p.e PVM. 5.2019

Bioteekin Super B12-vitamiini p.e PVM. 5.2019 90 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,50 € 17,89 €
Määrä: kpl
Imeskelytabletti muistin ja hermoston hyvinvointiin. B12-vitamiini on tärkeä hermoston toiminnassa sekä puna- ja valkosolujen muodostuksessa. Sitä tarvitaan myös normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä sekä energia-aineenvaihdunnassa ja solujen uusiutumisessa.
Muistin ja hermoston hyvinvointiin. B12-vitamiini on tärkeä hermoston toiminnassa sekä puna- ja valkosolujen muodostuksessa. Sitä tarvitaan myös normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä sekä energia-aineenvaihdunnassa ja solujen uusiutumisessa. B12-vitamiinia ei ole kasvikunnan tuotteissa ja siksi vegaanien on syytä täydentää sillä ravintoaan. Vanhuksilla B12-vitamiinin imeytyminen usein heikentyy ja myös ruoan vitamiinipitoisuudet voivat pienentyä muun muassa heikentyneen ruokahalun johdosta.
B12-vitamiinin käyttöä ravintolisänä suositellaan erityisesti vanhuksille ja vain kasvisruokaa nauttiville. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton. Annostus: 1 imeskelytabletti päivässä. Vadelmanmakuisen tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä. Ainesosat: Makeutusaine (ksylitoli) täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) luontainen vadelma-aromi paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat) B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 1000 mikrogrammaa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.