ALE 60 %
Uusi
  • Bioteekin Super-D 50 µg  p.e. PVM. 30.11.2020

Bioteekin Super-D 50 µg p.e. PVM. 30.11.2020 100 + 25 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 6,36 € 15,90 €
Määrä: kpl
Vahva Bioteekin Super-D turvaa D-vitamiinin riittävän saannin. Aurinko on tärkein D-vitamiinin lähde, mutta Suomessa auringonvaloa ei kuitenkaan ole riittävästi saatavilla. D-vitamiinilisää suositellaankin kaikille syksystä kesään.
Vahva Bioteekin Super-D turvaa D-vitamiinin riittävää saantia. Aurinko on tärkein D-vitamiinin lähde, mutta Suomessa auringonvaloa ei kuitenkaan ole riittävästi saatavilla. D-vitamiini auttaa rakentamaan ja ylläpitämään vahvoja lihaksia, luustoa ja hampaistoa. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. Useimmilla suomalaisilla on puutetta D-vitamiinista. Vaikka viranomaissuositus on toistaiseksi vain 7,5 µg, niin aikuisen henkilön päivittäinen tarve on 25–50 mikrogrammaa (µg). D-vitamiinilisää suositellaankin nykyisin kaikille syksystä kesään, sekä pienille lapsille ja vanhuksille läpi vuoden. D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ei suositella ylittävän 100 µg, lapsilla 25 µg, ilman D-vitamiinitasojen seurantaa. Super-D:n D-vitamiini on eristetty kalasta, D-vitamiinin luontaisesta lähteestä. Mukana oleva safloriöljy edistää D-vitamiinin imeytymistä.
Laktoositon, hiivaton, sokeriton, gluteeniton. Tuotteen riittoisuus 2,5 kuukautta. Annostus: Yksi kapseli päivässä. Vaikuttavat aineet: D3-vitamiini 50 µg (mikrog.) (1000%*) A-vitamiinia alle 27 µg (alle 4%*) *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.