ALE 45 %
Uusi
  • Bioteekin Super Kilpirauhanen p.e. PVM. 1.11.2019

Bioteekin Super Kilpirauhanen p.e. PVM. 1.11.2019 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,90 € 17,90 €
Määrä: kpl
Bioteekin Super Kilpirauhanen on suunniteltu tukemaan kilpirauhasen toimintaa. Se sisältää hyvin imeytyvässä muodossa tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet, joita tarvitaan kilpirauhashormonin tuottoon ja vaikutukseen. Pitoisuudet on suunniteltu sopimaan suomalaiselle väestölle. Super Kilpirauhasen lisäksi on hyvä harkita tarve Super Tyrosiinille, vahvalle D-vitamiinille (esim. Super D-vitamiini) ja B12-vitamiinille (esim. Super B12-vitamiini).
Super Kilpirauhanen Kilpirauhasen hyvinvoinnille Kilpirauhasen ongelmat ovat yleisiä ja etenkin hidas toiminta vaivaa useita. On esitetty arveluita, että länsimaisesta väestöstä jopa noin puolet voisi kärsiä piilevästä kilpirauhasen hidastuneesta toiminnasta. Etenkin stressi häiritsee kilpirauhasen toimintaa. Myös ravintoaineiden puutokset voivat vaikuttaa häiriöihin. Kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet näkyvät elimistön toiminnan hidastumisesta: paleltaa, painoa kertyy, suoliston toiminta on hidasta ja energia vähissä. Iho voi kuivua, hiuksia lähteä ja mieliala olla matalalla. Ravintoaineet osallistuvat kilpirauhashormonin muodostukseen ja toimintaan. Esimerkiksi jodi ja seleeni edistävät kilpirauhasen normaalia toimintaa. Bioteekin Super Kilpirauhanen on suunniteltu tukemaan kilpirauhasen toimintaa. Se sisältää hyvin imeytyvässä muodossa tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet, joita tarvitaan kilpirauhashormonin tuottoon ja vaikutukseen. Pitoisuudet on suunniteltu sopimaan suomalaiselle väestölle. Super Kilpirauhasen lisäksi on hyvä harkita tarve Super Tyrosiinille, vahvalle D-vitamiinille (esim. Super D-vitamiini) ja B12-vitamiinille (esim. Super B12-vitamiini). Super Kilpirauhanen -tuote sopii jatkuvaan käyttöön. Jos käytössä on jo kilpirauhaslääkitys, valmisteen sopivuudesta on hyvä keskustella lääkärin kanssa. Kapselit niellään kokonaisina ruoan kanssa, jotta vahvat vitamiinit ja hivenaineet eivät aiheuttaisi pahoinvointia. Super Kilpirauhasen käyttö ei korvaa tyroksiini-lääkitystä.
Ravintolisä kilpirauhasen tueksi Pakkauskoko: 60 kapselia (32 g), läpipainopakkaus Ainesosat: Askorbiinihappo Liivate (kapseli, siasta ja naudasta, farmaseuttinen laatu) D-alfa-tokoferoli (soijasta) Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) Sinkkisitraatti Tiamiinihydrokloridi Kalsiumpantotenaatti Riboflaviini Nikotiiniamidi Luontainen beetakaroteeni (Blakeslea trispora -sienestä) Pyridoksiinihydrokloridi Selenometioniini Paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat) Kuparibisglysinaatti Foolihappo Kaliumjodidi Vaikuttavat aineet: 1 kapseli Vertailuarvosta % Beetakaroteeni 2,4 mg joka vastaa A-vitamiinia 1200 μg 150 E-vitamiini 25 mg 208 C-vitamiini 125 mg 156 Tiamiini 25 mg 2273 Riboflaviini 25 mg 1786 Niasiini 25 mg 156 B6-vitamiini 12,5 mg 893 Foolihappo 150 μg 75 Pantoteenihappo 25 mg 417 Sinkki 12,5 mg 125 Kupari 0,5 mg 50 Seleeni 50 μg 91 Jodi 75 μg 50 Annostus: 1-2 kapselia päivässä, niellään kokonaisina aterian yhteydessä. Sopivuus erityisruokavalioihin: Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton. Käyttörajoituksia: Sopivuudesta kilpirauhaslääkityksen yhteydessä keskusteltava lääkärin kanssa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.