Bioteekin TehoPii & Kalkki-D 300 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,95 €
Määrä: kpl
Heikot kynnet tai kärsitkö ohuista hiuksista? Riittävä kalkin, piin, magnesiumin ja D-vitamiinin saanti näkyy kiiltävinä ja tuuheina hiuksina, lujina kynsinä ja hehkeänä ihona. Tuote sisältää nämä kaikki yhdessä tabletissa. Säästöpakkaus.
Heikot kynnet tai kärsitkö ohuista hiuksista? Riittävä kalkin, piin, magnesiumin ja D-vitamiinin saanti näkyy kiiltävinä ja tuuheina hiuksina, lujina kynsinä ja hehkeänä ihona. Bioteekin TehoPii & Kalkki-D sisältää nämä kaikki ainesosat yhdessä tabletissa. Edullisella ja monipuolisella TehoPii & Kalkki-D –tuotteella täydennät ruokavaliotasi näiden ravintotekijöiden osalta.
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä maidon ainesosia. Annostus: 3 tablettia päivässä. Pureskellaan tai niellään kokonaisina veden kera. Vaikuttavat aineet 3 tabl.: Kalsium 300 mg (40%)* Magnesium 150 mg (50%)* D-vitamiini 5 μg (100%)* Pii (piimaa, peltokortepii) 110 mg (piidioksidina noin 330 mg) Flavonoidit 6 mg *%-vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.