ALE 65 %
Uusi
  • Bioteekin Unia 100 tabl. p.e. PVM. 21.1.2019

Bioteekin Unia 100 tabl. p.e. PVM. 21.1.2019 100 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,90 € 16,89 €
Määrä: kpl
Eikö uni tule? Bioteekin Unia sisältää melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Siksi se helpottaa nukahtamista.
Eikö uni tule? Bioteekin Unia sisältää melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Nukahtamisvaikeudet ovat yleisiä. Syynä nukahtamisen vaikeuteen voi olla huolet, muu stressi, raskas liikunta illalla tai vaikkapa vaihdevuodet. Myös nuorilla on usein vaikeuksia nukahtaa iltaisin. Nukahtamisvaikeuksia voi tuoda myös matkustus usean aikavyöhykkeen yli. Unian vaikuttava aine, melatoniini, on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Siksi se helpottaa nukahtamista. Melatoniinia voidaan nauttia ravintolisänä, josta se imeytyy nopeasti.
Annostus: 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa lyhentämään nukahtamisaikaa. Tabletit niellään veden kera, mieluiten tyhjään mahaan. Aikaeron vaikutuksia lievittämään: ½–5 tablettia hieman ennen nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Huomioitavaa: Ei suositella samanaikaiseen käyttöön uni- tai nukahtamislääkkeiden kanssa. Melatoniinin käytöstä raskaus- tai imetysaikana ei ole turvallisuustutkimuksia. Vaikuttavat aineet (1 tabl.): Melatoniini 1 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.