Bodyflex Glucosamin 750 140 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 10,90 € 11,95 €
Määrä: kpl
Glukosamiini nivelten hyvinvoinnille, joka sisältää glukosamiinihydrokloridia 750 mg. Bodyflex Glucosamin –ravintolisä tukee aktiivista elämäntapaa ja sopii erityisesti ikääntyville ja henkilöille, joiden nivelet altistuvat rasitukselle.
Glukosamiini ravintolisä nivelten hyvinvoinnille, joka sisältää glukosamiinihydrokloridia 750 mg. Glukosamiini on rustokudoksen rakennusaine, joka on tärkeä rustojen joustavuudelle ja kestävyydelle. Glukosamiini ja rusto Rusto muodostuu glukosaminoglukaaneista ja proteoglukaaneista. Mikäli näiden tuotanto heikkenee, nivelruosto vaurioituu ja kipeytyy. Glukosamiini on tätä prosessia rajoittava aine, joten sen saaminen ravintolisänä voi lisätä kehon omaa glukaanituotantoa. Kasviperäinen glukosamiini Kasviperäinen Regenasure® glukosamiinihydrokloridi valmistetaan maissipohjaisesta glukoosista fermentaation avulla, ilman orgaanisia liuottimia. Maissi puhdistetaan huolellisesti tuotteesta, mutta tuotetta ei silti suositella maissiallergikoille. Bodyflex Glucosamin 750 –ravintolisä tukee aktiivista elämäntapaa ja sopii erityisesti ikääntyville ja henkilöille, joiden nivelet altistuvat rasitukselle.
Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita. Valmisteessa käytetty glukosamiini on kasviperäinen (maissi). Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton, ei eläinperäisiä ainesosia. Huomioitavaa: Ei suositella kasvuikäisille, raskauden tai imetyksen aikana eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa. Annostus: 1 tabletti päivässä. Ainesosat (1 tabl) vuorokausiannoksessa: Regenasure®glukosamiinihydrokloridia 750 mg, jossa - glukosamiinia 623 mg Paakkuuntumisenestoainetta E 460 Pintakäsittelyainetta E 470b
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.