Bodyflex MSM Nivelille 120 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 24,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Monipuolisesti vaikuttava ravintolisä nivelten jäykkyyteen ja tukikudosten hyvinvointiin. MSM on hyödyksi erityisesti lihaksille, jänteille ja nivelille. MSM palauttaa soluseinämien joustavuuden ja läpäisevyyden, jolloin nesteet pääsevät kulkeutumaan kudoksissa helpommin.
• Nivelten jäykkyyteen • Lihasten ja luuston terveydelle • Ihon ja hiusten hyvinvointiin MSM (metyylisulfonyylimetaani) on vesiliukoinen, orgaaninen rikkiyhdiste. MSM on hyödyksi erityisesti lihaksille, jänteille ja nivelille. MSM palauttaa soluseinämien joustavuuden ja läpäisevyyden, jolloin nesteet pääsevät kulkeutumaan kudoksissa helpommin. Myös iho, hiukset ja kynnet hyötyvät MSM:stä, sillä sen sisältämää rikkiä tarvitaan kollageenin ja keratiinin muodostukseen. MSM vastaa solujen välisistä joustavista disulfidisiteistä myös ihossa. Rikki tekee ihon pehmeämmäksi, sileämmäksi ja joustavammaksi. MSM estää kynsien halkeilua ja antaa kiiltoa ja voimaa hiuksille.
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, makeuttamaton. Annostus: 1-2 tablettia 2 kertaa päivässä. Päiväannos sisältää metyylisulfonyylimetaania (MSM) 2400-4800 mg, paakkuuntumisenestoaineena on piidioksidi.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.