Boulardii Travel 20 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 7,50 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Boulardii Travel suoliston hyvinvointiin. Minne tahansa matkustatkin ota mukaan Boulardii Travel, sillä se pystyy vähentämään tiettyjen vatsavaivoja aiheuttavien bakteereiden vaikutusta.
Minne tahansa matkustatkin - pakkaa mukaan Boulardii Travel. Saccharomyces boulardii hiivasieni on luonnostaan vastustuskykyinen antibiooteille, lisäksi se pystyy vähentämään tiettyjen ripulia aiheuttavien bakteereiden vaikutusta. Boulardii Travel sisältää Saccharomyces cerevisiae var. boulardii hiivasientä, joka on alkujaan eristetty litsin ja mangosteenin kuoresta suoliston hyvinvointiin. Valmisteena nautittu Boulardii lisääntyy nopeasti suolessa ja häviää jo muutamassa päivässä suolesta, kun valmisteen käyttö lopetetaan.
Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia, maissia, soijaa tai maitoproteiinia. Kapselin kuori kasviperäinen. Annostus: Aikuiset; 2 kapselia päivässä. Yli 3-vuotiaat lapset; 1-2 kapselia päivässä Kapselit niellään veden kanssa. Kapseli voidaan myös avata ja jauhe sirotella viileään juomaan tai ruokaan. Ravintosisältö (1 kaps.): Sisältää Saccharomyces cerevisiae var. boulardii-hiivasientä 250 mg (5 miljardia cfu) Ainesosat: Hiivasienivalmiste, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Kapselin kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, väriaine (titaanioksidi).
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.