Calcia 600 D 10 140 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 11,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Calcia 600 D 10 -valmisteessa kalkki on ravitsemuksellisesti helppoliukoisena kalsiumkarbonaattina. Riittävä kalkin saanti on terveen luuston perusta. D-vitamiini edistää kalkin imeytymistä.
Calcia 600 D 10 -tuotteessa kalkki on ravitsemuksellisesti helppoliukoisena kalsiumkarbonaattina ja D-vitamiini edistää kalkin imeytymistä. Kalsium (kalkki) on ihmiselle välttämätön mineraali läpi elämän. Sitä tarvitaan muun muassa luuston ja hampaiden rakennusaineeksi sekä normaaliin kasvuun. Kalsiumin tarve on suurimmillaan kasvuiässä ja erityisesti naisilla 35 ikävuodesta lähtien. Ihmisen luumassa kasvaa ja on suurimmillaan 35-vuotiaaana, jonka jälkeen se alkaa vähentyä. Luumassaa vähentävät muun muassa niukka kalkin saanti, tupakointi ja vähäinen liikunta. On erittäin tärkeää huolehtia luuston riittävästä kehittymisestä sen kasvuaikana ja ylläpitää luuston kuntoa ja lujuutta myöhemmin. D-vitamiini tehostaa kalkin imeytymistä ja on tärkeä luuston ja hampaiden hyvinvoinnille.
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Sisältää yli 3 kk annostuksen. Annostus: 1 tabletti päivässä. Ainesosat (1 tabl.) vuorokausiannoksessa: Kalsiumkarbonaattia, jossa - Kalsiumia 600 mg (75%)* Paakkuuntumisenestoainetta E 468 Pintakäsittelyainetta E 470b Kolekalsiferolia, jossa - D-vitamiinia 10 μg (100 %)* *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.