Calcia 800 Plus 140 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 13,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kalsiumin tarve on hyvin suuri ja sen tarve kasaa iän myötä. Tuotetta suositellaan kaikille käytettäväksi, erityisesti urheilijoille, kasvuikäisille ja keski-iän ylittäneillä henkilöille. Calcialla varmistat riittävän kalsiumin saannin.
Kalkin tarve on suuri kasvuikäisillä ja keski-iän (yli 35-v.) ylittäneillä henkilöillä, erityisesti naisilla vaihdevuosissa. Luuston ja hampaiden rakennusaineena kalsiumia on tärkeää saada riittävästi. Tuotetta suositellaan myös; - Urheilijoille - Heikosta luumassasta kärsiville - Tupakoitsijoille - Runsaan alkoholin käyttäjille Tuote sisältää lisäksi tukikudoksille tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja kuten B6-, C-, D- ja K-vitamiinia, foolihappoa sekä piitä, magnesiumia, sinkkiä, mangaania ja booria. Soveltuu päivittäiseen käyttöön. Kalsiumia ei pidä sekoittaa Kaliumiin.
Laktoositon, makeuttamaton, hiivaton ja gluteeniton. Päiväannos (2 tablettia) sisältää: Kalsium 800 mg Magnesium 350 mg Sinkki 15 mg Mangaani 2,5 mg D3-vitamiini 10 µg K-vitamiini 70 µg B6-vitamiini 2,2 mg C-vitamiini 60 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.