ALE 25 %
Uusi
  • Chloremax p.e. PVM. 29.10.2020

Chloremax p.e. PVM. 29.10.2020 290 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 14,95 € 19,95 €
Määrä: kpl
Ravintorikas Chloremax puhdistaa, virkistää ja antaa lisää puhtia. Chlorella on vahva luonnon antioksidantti, joka suojaa soluja sekä tehostaa elimistön immuunipuolustusjärjestelmän toimintaa. Valmistetta suositellaan laihduttajille, paastoajille ja urheilijoille.
Ravintorikas Chloremax puhdistaa, virkistää ja antaa lisää puhtia. Chloremax sisältää vaikuttavana aineena makeassa vedessä viljeltyä Chlorella viherlevää (Chlorella pyrenoidosa), jossa on erittäin paljon lehtivihreää eli klorofyllia sekä proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Erityisesti maksa ja suolisto hyötyvät Chlorellasta sillä se tukee maksan toimintaa ja edistää haitallisten aineiden poistumista kehosta. Chlorella on vahva luonnon antioksidantti, joka suojaa soluja sekä tehostaa elimistön immuunipuolustusjärjestelmän toimintaa. Valmistetta suositellaan laihduttajille, paastoajille ja urheilijoille sekä kaikille niille, jotka tarvitsevat lisää puhtia. * Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) on yksisoluinen viherlevä, joka sisältää erittäin monipuolisesti eri ravintoaineita, luonnon lehtivihreää (klorofylliä) ja vitaaliaineita. * Chlorella sisältää mm. beetakaroteenia (A-vitamiinin esiastetta), B1-, B2-, B6-,C-, E- ja K-vitamiineja, sekä nikotiini-, pantoteeni- ja foolihappoa, klorofylliä sekä chlorella-kasvutekijää (CGF). Lisäksi siinä on paljon mineraaleja, hivenaineita ja proteiinia.
Riittoisa pakkauskoko. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Annostus: 3 - 5 tablettia päivässä. Ainesosat (3-5 tabl.) vuorokausiannoksessa : Chlorellalevää 1070 – 1780 mg Paakkuuntumisenestoaineita E460 ja E551 Pintakäsittelyainetta E470b
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.