ALE 32 %
Uusi
  • CoCoVi Chlorellajauhe Luomu  115 g. p.e. PVM. 4/2019

CoCoVi Chlorellajauhe Luomu 115 g. p.e. PVM. 4/2019

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,50 € 13,90 €
Määrä: kpl
Chlorella sisältää huimat 60 % puhtaasti imeytyvää proteiinia. Lisäksi se sisältää valtavan määrän elimistöllemme tarpeellisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää. Yksi teelusikka päivässä riittää.
Chlorella on mainio proteiinin lähde ja se sisältääkin huimat 60 % puhtaasti imeytyvää proteiinia. Chlorella on yksisoluinen makean veden levä, joka sisältää valtavan määrän elimistöllemme tarpeellisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää. Chlorellan nimi tulee sen valtavasta klorofylli- eli lehtivihreäpitoisuudesta (3-5%). Tämä levä sisältääkin enemmän lehtivihreää grammaa kohti, kuin mikään kasvi maapallolla. Chlorella sisältää korkeita pitoisuuksia arvokkaita omega-3 -ryhmän rasvahappoja, C-, E- ja B-vitamiineja, folaattia, beetakaroteenia ja lysiiniä. Chlorellassa on lisäksi erittäin paljon rautaa ja kalsiumia. Tiesitkö, että Chlorellassa on paljon uniikkeja ominaisuuksia, joista keskeisimpänä tiedemiehiä ympäri maailmaa hämmästyttäneet CGF-yhdisteet (Chlorella Growth Factor). Chlorella nelinkertaistaa itsensä vuorokauden välein ja kasvaakin nopeammin kuin mikään ihmisen tuntema kasvi.
Sisältö 100% chlorellajauhetta. Suositeltava päiväannos: 1 tl tai enemmän (ylläpito) Käyttö: Chlorella-jauhetta on helppo lisätä sellaisenaan veteen tai mehuun sekä käyttää ravinnerikkaiden pirtelöiden valmistukseen. Chlorella soveltuu erinomaisesti myös salaatinkastikkeiden ainesosaksi. Ravintoarvot per 100 g: Energiaa 326 kcal Proteiinia 55-60 g Rasvat 6-7 g Hiilihydraatit 11-12 g Ravintokuidut 9 g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.