ALE 57 %
Uusi
  • CoCoVi Kuoritut Hampunsiemenet Luomu 260 g. p.e. PVM. 30.11.19

CoCoVi Kuoritut Hampunsiemenet Luomu 260 g. p.e. PVM. 30.11.19 260 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 4,26 € 9,90 €
Määrä: kpl
CoCoVi kuoritut hampunsiemenet ovat erittäin ravintorikas tuote, jota voidaan syystäkin kutsua superfoodiksi. Sisältää runsaasti keholle välttämättömiä aminohappoja ja monipuolisesti omega-rasvahappoja. Erinomainen proteiinin lähde.
CoCoVi kuoritut hampunsiemenet ovat erittäin ravintorikas tuote, jota voidaan syystäkin kutsua superfoodiksi. Kuorittu hampunsiemen on lähellä täydellistä ruoka-ainetta. Kyseinen ruoka ansaitseekin superfood-tittelin sen äärimmäisen monipuolisuutensa ja ravinnetiheytensä vuoksi. Hampunsiemenet ovat erinomainen proteiinin lähde, joka sisältää kaikki kahdeksan kehollemme välttämätöntä aminohappoa sekä 12 muuta aminohappoa. Hampunsiemen - toisin kuin esimerkiksi eläinperäiset proteiininlähteet, on raaka, kokonainen ja valmis proteiininlähde sellaisenaan. Sitä ei tarvitse missään vaiheessa kuumentaa, jotta esimerkiksi ravinnon sisältämät bakteerit saataisiin tuhottua. Tämän vuoksi hampunsiemenessä on jäljellä kaikki sen elinvoimaiset ravinto-aineet. Yli 65% hampunsiemenen proteiineista on erinomaisesti imeytyvää edestiiniä. Loput 35% on albumiinia, joka on myös äärimmäisen hyvin imeytyvä proteiinityyppi. Sekä edestiini, että albumiini ovat hypoallergisia eli ne aiheuttavat hyvin vähän allergisia reaktioita. Hampunsiemen on myös loistava lähde kehollemme välttämättömille rasvahapoille. Hamppu sisältää noin 80% polysaturoituja rasvahappoja ja sen omega-3 ja omega-6 -rasvahapot ovat ihmiselle täydellisessä suhteessa (1:3 - 1:4). Lisäksi hampunsiemen on maailman paras lähde globuliinien rakennusaineille.
Erittäin ravintorikas tuote. Sisältää runsaasti keholle välttämättömiä aminohappoja, hyvälaatuista proteeiinia ja omega-rasvahappoja. Käyttö: Napostele sellaisenaan, lisää salaattiin, puuroon, jogurttiin, mysliin tai pirtelöön. Kuoritut hampunsiemenet soveltuvat erinomaisesti myös itse valmistettuun raakasuklaaseen. Annostus: Aloittelija tai lapsi: 15-30g/päivä Nuori: 30-50g/päivä Aikuinen: 50-75g/päivä Huippu-urheilija: jopa 140g/päivä. Ravintoarvot per 100 g: Energiaa 514 kcal Proteiinit 30 g Rasvat 41 g, josta - Tyydyttyneet 4 g - Tyydyttämättömät 37 g - Monityydyttymättömat, joista -- Omega-9 rasvahapot 8,9 g -- Omega-6 rasvahapot 21,2 g -- Omega-3 rasvahapot 6,9 g - Monotyydyttymättömät - Omega-9 8,9 g Hiilihydraatit 15 g Ravintokuidut 9,3 g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.