ALE 85 %
  • CoCoVi Lucuma-jauhe 300 g p.e. PVM. 31.3.2019

CoCoVi Lucuma-jauhe 300 g p.e. PVM. 31.3.2019

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 2,39 € 15,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Lucuma-jauheessa on hedelmäisen kermainen maku ja sitä voidaan käyttää monipuolisesti tuomaan aromaattista ja makeaa makua. Sisältää erityisen runsaasti beetakaroteenia, B-vitamiineja, rautaa sekä kalsiumia ja fosforia.
Lucuman aromaattinen ja makea maku soveltuu erinomaisesti kinuskin ja suklaan kanssa ja siitä voi valmistaa myös vegaanille sopivaa jäätelöä. Lucumajauhetta voidaan käyttää monipuolisesti sekä leivonnassa, puuroissa että tuomaan makeaa, hedelmäisen kermaista makua erilaisiin jälkiruokiin. • Hedelmäisen kermainen maku • Voidaan käyttää monipuolisesti sekä leivonnassa, puuroissa että tuomaan makeutta jälkiruokiin • Aromaattinen ja makea maku soveltuu erinomaisesti kinuskin ja suklaan kanssa Lucuma sisältää erityisen runsaasti A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia, B-vitamiineja, rautaa sekä kalsiumia ja fosforia.
Gluteeniton, lisäaineeton, laktoositon. 100 % Lucuma-jauhetta. Suositeltava päiväannos: 1 tl tai enemmän Käyttö: Lucumaa on perinteisesti käytetty yhdessä jäätelön kanssa, mihin se soveltuu maultaan äärimmäisen hyvin. Lucuma-jauheessa on hedelmäisen kermainen maku, joka tekee jauheesta oivallisen leivontaan tai sekoitettavaksi pirtelöihin ja puuroihin. Lucuma sopii erinomaisesti myös itse valmistetun raakasuklaan valmistamiseen. Alkuperämaa: Peru
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.