ALE 12 %
  • CoCoVi MCT-Öljy p.e. PVM. 26.4.2021

CoCoVi MCT-Öljy p.e. PVM. 26.4.2021 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 13,95 € 15,90 €
Määrä: kpl
MCT-öljyn rasvahapot imeytyvät elimistöön muita rasvoja helpommin. Tämän vuoksi etenkin urheilijat ja painonpudottajat suosivat tätä keskipitkiä rasvahappoja sisältävää öljyä. Väritön, hajuton ja mauton öljy sopii kaikkiin ruokiin ja juomiin (ei paistamiseen).
MCT-öljyn rasvahapot imeytyvät elimistöön muita rasvoja helpommin. Tämän vuoksi etenkin urheilijat ja painonpudottajat suosivat tätä väritöntä ja mautonta öljyä rasva-aineenvaihduntaa tukevana energianlähteenä. • Erinomainen rasvahappokoostumus • MCT-öljyn rasvahappokoostumus antaa energiaa pitkäksi aikaa • Edistää rasva-aineenvaihduntaa • Sopii myös niille, joiden ruoansulatus ei kykene pilkkomaan normaalisti rasvaa • Väritön, hajuton ja mauton sopii kaikkiin ruokiin ja juomiin (ei paistamiseen) • Öljyä käytetään myös yleisesti rasvojen imeytymishäiriöiden ravitsemushoidossa sekä ketogeenisen ruokavalion tukena. Vinkki: Moni aloittaa päivänsä kahvilla, jonka joukkoon on lurautettu tasaista energiaa antavaa ja kofeiinin imeytymistä hidastavaa MCT-öljyä. Moni hyödyntää MCT-öljyä etenkin kahvin ja muiden kuumien juomien joukossa. Tiesitkö, että MCT-öljyn nimi tulee sanoista Medium Chain Triglycerides. Tyypillisesti markkinoilla olevat MCT-öljyt eristetään sekä kookoksesta että öljypalmun ydinöljystä. CocoVin MCT-öljy on valmistettu 100%:sti kookoksesta ja se sisältää vain keskipitkäketjuisia rasvahappoja - sekä kapryylihappoa (C-8) että kapriinihappoa (C-10).
Annostus: 1 rkl (15 ml) 1-3 kertaa päivässä. Käyttö: Mauton ja hajuton öljy sopii hyvin lisättäväksi mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Öljyä ei kuitenkaan suositella käytettäväksi ruoan valmistamiseen korkeissa lämpötiloissa (yli 160 astetta), jolloin öljyn kemiallinen rakenne hajoaa ja sen maku muuttuu kitkeräksi. Rasvahapot Kapryylihappo (C8) 57,2% Kapriinihappo (C10) 41,8% Lauriinihappo (C12) < 1% Ravintosisältö (/100 g): Energia (kcal) 900 Proteiinit 0 g Hiilihydraatit 0 g Rasvat 100 g Ravintokuidut: 0 g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.