CoCoVi Mulperi-marjat Luomu 200 g 200 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,50 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Herkulliset kuivatut mulperit ovat lisäaineettomia ja erittäin ravintorikkaita silkkiäispuun marjoja. Voit syödä marjoja sellaisenaan, sekoittaa mysliin, puuroon tms. joukkoon.
Herkulliset kuivatut mulperit ovat lisäaineettomia sekä puhtaasti viljeltyjä erittäin ravintorikkaita silkkiäispuun marjoja. Voit syödä marjoja sellaisenaan, sekoittaa mysliin, puuroon tms. joukkoon. Valkomulperit sisältävät runsaasti kuituja, rautaa, kalsiumia, sekä C- ja K-vitamiinia. Mulperit sisältävät myös korkeita pitoisuuksia punaviinistäkin löytyvää antioksidanttia - resveratrolia. Tiesitkö, että silkkiäispuun marja eli mulperi-marja on maailman geneettisesti kompleksisin tunnettu ruoka, joka sisältää huikeat 308 kromosomia!
CocoVin mulperit ovat lisäaineettomia ja ravinnerikkaita marjoja, jotka soveltuvat herkullisen makunsa vuoksi erinomaisesti naposteluun. Sisältö 100% kuivattuja Mulperi-marjoja. Suositeltava päiväannos: 15 - 50g (kourallinen) tai enemmän. Kuinka käyttää: Napostele sellaisenaan, lisää puuroon, -jogurttiin tai mysliin. Mulperi-marjat sopivat erinomaisesti osaksi evässekoitusta tai itse valmistetun raakasuklaan joukkoon. Alkuperämaa: Turkki Ravintoarvot per 100g: Energiaa 275 kcal Proteiinia 10 g Rasvat 0,5 g Hiilihydraatit 63 g Ravintokuidut 10 g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.