ALE 17 %
  • CoCovi Opti-MSM® jauhe p.e. PVM. 5.4.2021

CoCovi Opti-MSM® jauhe p.e. PVM. 5.4.2021 250 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,90 € 11,95 €
Määrä: kpl
CoCoVin Opti-MSM on maailman puhtainta MSM-jauhetta. MSM eli metyylisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esintyy kehossamme luontaisesti. MSM-jauhe soveltuu erityisen hyvin ihon kunnosta kiinnostuneille ja liikkuvuutta vaativien urheilulajien harrastajille.
Opti-MSM on CocoVi Premium-sarjan tuote, joka on maailman puhtainta MSM-jauhetta. MSM eli metyylisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esintyy kehossamme luontaisesti. MSM-jauhe soveltuu erityisen hyvin ihon kunnosta kiinnostuneille ja liikkuvuutta vaativien urheilulajien harrastajille (esim. jooga, kamppailulajit). Tiesitkö, että pitkät perinteet omaava yhdysvaltalainen Bergstrom Nutrition -yritys valmistaa Opti-MSM:aa nelinkertaisen tislausmenetelmän avulla, jolloin jauheesta saadaan farmakologisen puhdasta 99.9% MSM-jauhetta. Opti-MSM tuotteet ovat ainoita, joilla on suoritettu kaksoissokkotutkimuksia ja joilla on takanaan vahva tieteellinen näyttö. OptiMSM on tunnetuin ja laadukkaimpana pidetty ravintorikkijauhe maailmalla.
CoCoVi Opti-MSM ei sisällä lisäaineita. Valmiste sisältää 99,9 % puhdasta MSM-jauhetta. Sisältö: 99.9% metyylisulfonyylimetaani Alkuperämaa: Yhdysvallat MSM eli metyylisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esintyy kehossamme luontaisesti. Puhtaassa muodossaan se on tuoksuton valkoinen kidemäinen jauhe, jolla on hiukan kitkerä maku. Suositeltava päiväannos: 1/2 – 2 tl (ylläpito) 1 – 3 rkl (terapeuttinen annostus). Aloita MSM-jauheen käyttö pienellä annostuksella (1/2 tl) ja nosta käyttömäärä vähitellen korkeammaksi (2 tl - 3 rkl). Annostus kannattaa jakaa useampaan osaan päivän aikana. Nauti esimerkiksi 1 tl aamulla ja 1 tl illalla. Käyttöohje: Sekoita sellaisenaan veteen tai mehuun. Parhaiten MSM toimii yhdessä C-vitamiinin kanssa, eli sekoita MSM-jauhetta veteen parhaassa tapauksessa esimerkiksi C-vitamiinipitoisten marjajauheiden tai tuoreen sitruunamehun kanssa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.