ALE 34 %
Uusi
  • CoCoVi Spirulinatabletit p.e. PVM. 31.3.2021

CoCoVi Spirulinatabletit p.e. PVM. 31.3.2021 230 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,50 € 12,90 €
Määrä: kpl
Spirulina on ehkäpä planeettamme ravinnetihein yksittäinen ruoka ja se on pakattu täyteen varsinkin urheilijoille ja kasvissyöjille arvokkaita ravinteita. Spirulina sisältää 65-71% hyödynnettävässä muodossa olevaa proteiinia!

Kuvaus

Spirulina-tabletit Organic

(Arthrospira maxima)

Spirulinalevä sisältää runsaasti proteiinia (66 %) sekä mikroravinteista kalsiumia, magnesiumia ja rautaa. Atsteekit olivat ensimmäisiä, jotka jo kauan sitten huomasivat spirulinan voimaannuttavan vaikutuksen. Sittemmin sen tehoon ovat luottaneet jopa astronautit.

CocoVin spirulina kasvatetaan pienellä saarella Etelä-Kiinan merellä. Makean veden altaat täytetään syvältä pohjavedestä pumpatulla vedellä, joka suodatetaan tarkasti ennen käyttöä. Kemiallisia yhdisteitä, torjunta-aineita tms. ei käytetä spirulinan kasvatusprosessissa lainkaan. Luomusertifioitu spirulina kasvatetaan ulkona, ainoastaan vettä ja auringonvaloa hyödyntäen. Ilmasto on täydellinen spirulinan kasvattamista varten, koska alueella on mitattu vuosittain noin 2200 tuntia auringonpaistetta. Viljelyaluetta ympäröi metsä, eikä muiden viljelmien käyttämien kemikaalien kontaminaatioriskiä ole olemassa. Lisäksi raaka-aineen laatua analysoidaan jokaisesta erästä.

Kun spirulinakasvusto lisätään ensimmäistä kertaa veteen, kuluu sadonkorjuuseen noin 6 viikkoa. Tämän jälkeen satoa voidaan kerätä viikoittain – tiheäsilmäistä verkkoa hyödyntämällä. Spirulina huuhdotaan käsin ja kuivataan nopeasti ravinnetiheyden maksimoimiseksi. Tämän jälkeen spirulinan kovat, selluloosasta koostuvat solukalvot rikotaan prosessiin kehitetyllä myllyllä. Toimenpide parantaa merkittävästi spirulinan arvokkaiden ravinteiden bioaktiivisuutta ja saa levän arvokkaat ravinteet elimistöömme helposti imeytyvään muotoon.

HUOM: Spirulina sisältää luontaisesti sulfiittia.

Suositeltu käyttömäärä: Ota 4-8 tablettia päivässä nesteen kanssa. 4 tablettia säännölliseen käyttöön ja 8 tablettia tilapäisenä viherboostina. Aloita käyttö alhaisella annoksella ja nosta määrää vähitellen sinulle sopivan annoksen määrittämiseksi. 500 mg spirulinaa per puriste.

Säilytys: Huoneenlämmössä. Kuivassa, ja ilmatiiviissä rasiassa, valolta suojattuna. Voidaan säilyttää myös jääkaapissa tai muussa viileässä paikassa.

Alkuperämaa: Kiina

Gluteeniton / maidoton / lisäaineeton / luomu / kosher / vegaaninen

Pakkauskoot: 230 tabl.

 

 

Ravintoarvot / 100 g
Energia 1420 kJ / 335 kcal
Rasva 1,0 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja  
Hiilihydraatit 13 g
josta sokereita  
Kuidut 5,1 g
Proteiini 66 g
Suola 0,9 g

Magnesium 300 mg*
Kalsium 333 mg**
Rauta 6,6 mg***

*80 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
**42 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
***47 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

HUOM! Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.