ALE 30 %
  • CoCoVi Vehnänorasjauhe Luomu p.e. PVM. 12/2019

CoCoVi Vehnänorasjauhe Luomu p.e. PVM. 12/2019 150 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,99 € 12,90 €
Määrä: kpl
Vehnänorasjauhe on huikea ravinnepommi, joka sisältää jopa yli 90 mineraalia ja huomattavia määriä muita elimistöllemme hyödyllisiä ravinteita.
Vehnänoras on huikea ravinnepommi, joka sisältää jopa yli 90 mineraalia ja huomattavia määriä muita elimistöllemme hyödyllisiä ravinteita. Vehnänoras on vehnän siemenestä kasvatettua orasta, joka on jauhettu helppokäytöiseen muotoon - jauheeksi. Vehnänoraksessa on huomattavia määriä elimistöllemme hyödyllisiä ravinteita, mm. kasvua edistäviä aminohappoja: arginiinia, proliinia, seriiniä, tyrosiiniä ja kystiiniä, joiden lisäksi vehnänorasjauheen A-, K- ja E-vitamiinien pitoisuudet ovat korkeat. Lisäksi jauhe sisältää C-vitamiinia, koliinia, tiamiinia, riboflaviinia, pyridoksiinia, niasiinia, pantoteenihappoa, biotiinia, lykopeenia, beetakaroteenia, luteiinia ja foolihappoa. Vehnänoraassa on runsaasti lehtivihreää eli klorofylliä, jolla tiedetään olevan monipuolisia ravitsemuksellisia vaikutuksia. Lisäksi vehnänoraan tiedetään sisältävän runsaasti elimistöllemme hyödyllisiä entsyymejä.
Vehnänoras on elimistöä puhdistava runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja sisältävä ravintojauhe. Sisältö 100% Vehnänorasjauhe. Annostus: Aloita käyttö 1/4 tl, nosta annosta hitaasti suositeltuun 1-2 tl vuorokausi annostukseen välttääksesi elimistön puhdistusreaktiosta johtuvaa pahoinvointia. Alkuperämaa: Uusi-Seelanti Ravintoarvot per 100g: Energiaa 255 kcal Proteiinia 28 g Rasvat 6 g Hiilihydraatit 4,9 g Ravintokuidut 34 g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.