Tri Tolosen Colon Clear® Probiootti Maitohappobakteerit 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 13,95 €
Määrä: kpl
Suoliston miljardeilla bakteereilla on tärkeä vaikutus elimistömme hyvinvointiin. Maitohappobakteereita on suositeltavaa käyttää esimerkiksi antibioottikuurien aikana, ulkomaanmatkoilla ja stressitilanteissa.
Suoliston miljardeilla bakteereilla on tärkeä vaikutus elimistömme hyvinvointiin. Suolistoa voidaan vahvistaa nauttimalla maitohappobakteereita kuuriluontoisesti 2-4 kertaa vuodessa. Lisäksi maitohappobakteereita on suositeltavaa käyttää esim. antibioottikuurien aikana, ulkomaanmatkoilla ja stressitilanteissa. • Ulkomaanmatkoilla • Antibioottikuurien aikana • Laktoosittoman, vähälaktoosisen ja/tai gluteenittoman ruokavalion yhteydessä • Odotusaikana • Imetyksen aikana Colon Clear Probiootti on maailmanlaajuisesti arvostetun Institut Rosell / Lallemandin tuotantoa. Bakteerikannat on perusteellisesti tutkittu (bakteerikantojen säilyvyys huoneenlämmössä, bakteereiden selviytyminen maha- ja sappinesteessä ja kiinnittyminen suolistoon).
Tuote säilyy myös huoneenlämmössä. 1 kapseli sisältää 3 miljardia bakteeria. Annostus: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Nautitaan aterian yhteydessä veden kera. Huomioitavaa: Maitohappobakteerit nautitaan eri aikaan kuin antibiootit (1-3 tuntia ennen tai jälkeen). Ainesosat: Lactococcus lactis 50 % Lactobacillus casei 25 % Lactobacillus acidophilus 12,5 % Bifidobacterium bifidum 12,5 % Maissitärkkelys Sikurikuitu Hyytelöimisaine (hydroksipropyylimteyyliselluloosa) Stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.