ALE 57 %
  • D-max 50 µg, 200 purutabl. p.e. PVM. 11/2019
Vitabalans Oy

D-max 50 µg, 200 purutabl. p.e. PVM. 11/2019

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,56 € 19,90 €
Määrä: kpl

D-vitamiinia luustolle, lihaksille ja vastustuskyvylle


D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymisestä ja hyödyntämistä, mikä on edellytys luuston ja hampaiden normaalille kunnolle. Lihasten toiminta vaatii myös D-vitamiinia. Syksyisin ja talvisin vastustuskyky kaipaa myös vahvistamista D-vitamiinilla, sillä se hyödyttää puolustusjärjestelmämme normaalia toimintaa.

D-max 50 µg (microg.) on erittäin vahva D-vitamiini. D-vitamiini on välttämätön vitamiini ihmiselle ja tuote soveltuu erinomaisesti erityisesti talviajan käyttöön. Hyvänmakuinen ja miellyttävän raikas purutabletti.

D-vitamiini on välttämätön vitamiini ihmiselle ja D-max soveltuu erinomaisesti erityisesti talviajan käyttöön. D-max 50 µg turvaa tämän tärkeän vitamiinin riittävän saannin. Vaikka viranomaissuositus on toistaiseksi vain 7,5 µg, niin aikuisen henkilön päivittäinen D-vitamiinin tarve on 25–50 mikrogrammaa (µg). Asumme liian pohjoisessa, jotta kehomme pystyisi tuottamaan tarvitsemansa D-vitamiinin itse iholla auringosta, eikä sitä ole helppo saada itse ruoasta. D-vitamiinin vaikutukset terveyteen ovat erittäin monipuoliset ja tutkimustieto niistä lisääntyy jatkuvasti. D-max 50 µg on Suomen vahvimpia D-vitamiineja. D-vitamiini vaikuttaa muun muassa: - Lujan luuston ja hampaiden muodostuksessa - Hyväksi sydämelle ja verisuonistolle - Kehon puolustusjärjestelmään (vastustuskyky) - Ihmisen normaaliin kasvuun sekä motoriseen kehitykseen - Kalsiumin imeytymiseen suolesta ja siirtymiseen luuhun Huom. Suositusten mukaan vitamiinin turvalliseksi todettu korkein saantimäärä päivässä on aikuisilla 50 µg, nuorilla 50 µg ja alle 10-vuotiailla lapsilla 25 µg.

Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia, hiivaa tai maitoproteiinia. Makeutusaineena ksylitoli. Makuna mansikka-vadelma. Miellyttävän raikas, suussa sulava purutabletti. Annostus: Aikuisille 1 tabletti päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Vuorokausiannos (1 purutabl.) sisältää: 50 µg (microg.) luonnollista eläinperäistä D3-vitamiinia (1000%*) *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.