ALE 31 %
  • D-Pearls 38 µg Strong 160 kpl p.e PVM. 1/2020

D-Pearls 38 µg Strong 160 kpl p.e PVM. 1/2020 160 kaps

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 15,90 € 22,90 €
Määrä: kpl
D-Pearls vahva D-vitamiini takaa hyvän imeytymisen. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luiden ja hampaiden pysyistä normaaleina. Pieni kapseli on helppo niellä. Riittoisa pakkaus.
D-Pearls vahva D-vitamiini takaa hyvän imeytymisen. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luiden ja hampaiden pysyistä normaaleina. Pieni kapseli on helppo niellä. Riittoisa pakkaus. D-vitamiini edistää: • Immuunijärjestelmän normaalia toimintaa • Kalsiumin ja fosforin imeytymistä • Luiden ja hampaiden pysymistä normaalina • Normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä D-Pearls sopii täydentämään päivittäistä ruokavaliota ja varmistamaan D-vitamiinin riittävän saannin. Pieni kapseli on helppo niellä, antaa liueta suussa tai purra rikki. Katso myös muut Pharma Nordin tuotteet tästä. Tiesitkö, että Pharma Nord D-Pearls kapselin kuori on halal ja kosher sertifioitu.
Annostus: 1 kapseli päivässä. D-vitamiinin turvallisen saannin raja aikuisille ja yli 11 vuotiaille on 100 µg vuorokaudessa. Vuorkausiannos (1 kaps.) sisältää: 38 µg (mikrogramma) D3-vitamiinia Ainesosat: Oliiviöljy (kylmäpuristetti), kapselinkuori (liivate), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kolekalsiferoli, väri (rautaoksidi), d-vitamiini (kolekalsiferoli).
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.