Dexal Heavy Tankkausjuoma Mustaherukka 600 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 12,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Dexal Heavy urheilujuoma on tarkoitettu hiilihydraattitankkaukseen ennen pitkäkestoista suoritusta sekä tankkaukseen turnauksissa tai leireissä, joissa tavanomainen lepo ja ruokailu ei riitä optimaaliseen palautumiseen. Tiivistejuoma.
Dexal Heavy urheilujuoma on energiavarastojen (lihakset, maksa ja veri) täydentämiseen kehitetty juoma. Energialähteenä on pitkäketjuinen sokeri, josta elimistö saa nopeasti tehokasta käyttövoimaa. Dexal Heavy urhailujuoma on tarkoitettu hiilihydraattitankkaukseen ennen pitkäkestoista suoritusta. Juoma sopii erinomaisesti energiavarastojen täydentämiseen ennen rasitusta, rasituksen aikana ja rasituksen jälkeen. Dexal Heavysta teet kolme litraa valmista juomaa kovan treenin tueksi! • Sammuttaa janon • Nopeasti vaikuttava energiavarastojen täydentäjä • Ylläpitää suorituskykyä Tiesitkö, että Dexal Heavy -tuotesarjan pakkaukset on valmistettu kierrätettävästä materiaalista.
Ennen - Aikana - Jälkeen -suorituksen. -------------- Tiivisteestä kolme litraa valmista juomaa hiilihydraattitankkaukseen. 1 dl valmista juomaa sisältää: Energiaa 240 kJ/58 kcal Proteiinia 0 g Hiilihydraatteja 14 g Rasvaa 0 g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.