Do Better! Sportsnutrition Advanced Protein Mix Mansikka-vadelma 25 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1,29 €
Määrä: kpl
Maukas ADVANCED proteiinisekoitus kuuluu ehdottomasti heraproteiinien eliittiin! Se on valmistettu ultra-suodatetusta heraproteiini-isolaatista ja sen aminohappoprofiili on ihanteellinen.
Mansikan ja vadelman makuinen heraproteiinijauhe yksittäispussissa. Kätevä ottaa mukaan ja käyttää salilla shakerin kanssa. Maukas ADVANCED proteiinisekoitus kuuluu ehdottomasti heraproteiinien eliittiin! Ne on valmistettu ultra-suodatetusta heraproteiini-isolaatista. Tuotteella on ihanteellinen aminohappoprofiili. ADVANCED proteiinisekoituksella on helppo sekoittaa ja se sisältää runsaasti välttämättömiä BCAA aminohappoja.
Ei sisällä aspartaamia. Vähälaktoosinen. Allergiatiedote: Sisältää maito- ja soijaperäisiä ainesosia. Annostus: Sekoita annos (25 g) 2-3 dl:aan vettä tai maitoa. Nauti päivän aikana 2-3 annosta. Käyttö: Ravistele shakerissa tai sekoita vispilällä tai tehosekoittimella. Ravintosisältö (25g = 1 annos): Energi, kJ 379 Energi, kcal 91 Rasva g 0,1, josta - tyydyttynyt g 0,1 Hiilihydraatit g 0,5, josta - sokerit g 0,5 Proteiini g 22 Suola (Na), g 0,2 Ravintokuitu g 0,0 Kalsium (Ca), mg 118 Fosfori (P), mg 54 Kalium (K), mg 123 Laktoosi g 0,49
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.