Do Better! Sportsnutrition Mass Gainer Mansikka 80 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 2,29 €
Määrä: kpl
Kun haluat lisää lihasmassaa ja voimaa. Annospussi on helppo ottaa mukaan ja sekoittaa shakerissa. Sisältää proteiinia, hiilareita (nopea&hidas), L-glutamiinia ja kreatiinia.
Kun haluat lisää lihasmassaa ja voimaa. Annospussi on helppo ottaa mukaan ja sekoittaa shakerissa. Sisältää proteiinia, hitaita ja nopeita hiilareita, L-glutamiinia sekä kreatiinia. Maistuva MASS GAINER proteiinisekoitus koostuu sekä nopeista että hitaista hiilareista. Hiilihydraatit koostuvat dekstroosista (nopea imeytyminen) ja maltodekstriinistä, joka imeytyy hitaammin. Proteiiniseos perustuu samaan periaatteeseen, jossa heraproteiini-isolaatti antaa erittäin nopean sisäänoton ja kalsiumkaseinaatti ja soijaisolaatti hieman hitaammin. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä antaa parhaan mahdollisen tehon ja vaikutuksen. Lisäksi MASS GAINER proteiinisekoitukseen on lisätty L-glutamiinia ja kreatiinia, jotka parantavat treenin tehoa ja hyödyntämistä entisestään.
Valmis juoma on vähälaktoosinen ja se sisältää vain 0,4% suolaa. Jokainen annos sisältää lisättyä L-glutamiinia (2,4 g) ja kreatiinimonohydraattia (5,6 g). Gluteeniton, vähälaktoosinen. Makeutettu sukraloosilla. Allergiatiedote: Sisältää maito- ja soijaperäisiä ainesosia. Annostus: Sekoita annos (70 g) 4 dl:aan vettä, maitoa tai mehua. Nauti päivän aikana 1-3 annosta. Käyttö: Ravistele shakerissa tai sekoita vispilällä tai tehosekoittimella. Ravintosisältö (80g = 1 annos): Energia, kJ 1145 Energia, kcal 274 Rasva g 0,8 josta - tyydyttyneet g 0,8 Hiilihydraatit g 34, josta - sokerit g 16 Proteiini g 34, josta - glutamiini 5,6 g, josta -- L-Glutamiini 2,4 g Suola (Na), g 0,4 Ravintokuitu g 0 Kalsium (Ca), mg 170 Fosfori (P), mg 78 Magnesium 21 g Kalium (K), mg 177 Klorideja mg 130 mg Laktoosi g 0,7
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.