Echinasan 100 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,94 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kotimainen Echinasan vilustumisoireiden tilapäiseen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Ulkoisesti pienten haavojen hoitoon. Vahva suomalainen luomutuotettu 100 % punahattu-uute, jota tulee nauttia veteen sekoitettuna.
Echinasan vilustumisoireiden tilapäiseen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Ulkoisesti pienten haavojen hoitoon. Vahva suomalainen luomulaatuinen 100 % punahattu-uute, jota tulee nauttia veteen sekoitettuna. Valmisteen käyttö perustuu yksinomaan sen traditionaaliseen eli pitkään jatkuneeseen käyttöön. Tiesitkö, että kotimainen Echinamax valmistetaan Karkkilassa ja raaka-aineena käytetään Puumalassa luonnonmukaisesti viljeltyjä punahattuja. Uutteen puhtaus ja laatu ovat erittäin korkealuokkaiset.
Kotimainen ja perinteinen kasvirohdosvalmiste. Annostus: Aikuisille 10 - 15 tippaa 2 - 4 kertaa päivässä veden kera. Ulkoisesti muutama tippa haavaan useita kertoja päivässä. Ravistettava ennen käyttöä. Huomioitavaa: - Ei alle 12-vuotiaille lapsille. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. - Valmisteyhteenvedon mukaisesti Echinamax tippoja ei tule käyttää 10 päivää ylittäviä hoitojaksoja. Otettava yhteys lääkäriin, jos oireet jatkuvat tai jos hoidon aikana esiintyy haittavaikutuksia. Ainesosat: Echinaceae purpureae herb. et rad. congelat. extr. spir. fl. (1:3) 910 mg respond. Ethanol. anhydr. 450 mg et Aq. purif. q.s. Uutteen etanolipitoisuus 48 til-%. 10 tippaa (=0,4 ml) Echinamaxia vastaa - punahatun versoja 376 mg - punahatun juuria 22 mg Säilytys: Säilytys alle 25 °C. Avattu pakkaus säilyy 3 kk. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.