Echinasinkki 18 imeskelytablettia

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,50 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Echinasinkki vilustumisoireisiin, joka lievittää myös kurkun kutinaa ja käheyttä. Acerolan sisältämä luonnon C-vitamiini sekä anis ja mentoli helpottavat tukkoista oloa. Miellyttävän lakritsinmakuinen imeskelytabletti.
Echinasinkki vilustumisoireisiin. Tuote lievittää myös kurkun kutinaa ja käheyttä. Auringonhattu ja sinkki lisäävät elimistön omaa vastustuskykyä. Acerolan sisältämä luonnon C-vitamiini sekä anis ja mentoli helpottavat tukkoista oloa. Echinasinkki on imeskelytabletti kurkun käheyteen. Echinasinkki sisältää auringonhattu-uutetta (Echinaceae), acerolakirsikkauutetta, sinkkiä, anista ja mentolia.
Miellyttävän lakritsinmakuinen imeskelytabletti. Ei sisällä on sokeria, laktoosia, gluteenia, hiivaa, soijaa tai maitoproteiinia. Makuaineena lakritsi. Annostus: Aikuislle 1 tabletti neljä kertaa päivässä. Tabletin annetaan hitaasti liueta suussa. Kuuriluonteiseen käyttöön. Huomioitavaa: Tuotetta ei suositella lapsille eikä nuorille. Vuorokausiannos (4 tabl.) sisältää: C-vitamiinia 68 mg (113%*) Sinkkiä 13 mg (87%*) Auringonhattu-uutetta 58 mg *päivän saantisuosituksesta Huomioitavaa: Käyttöä ei suositella, jos on allerginen mykerökukkaisille kasveille, kuten kehäkukille tai päivänkakkaroille, tai sairastaa multippeli skleroosia, kollagenoosia tai muuta autoimmuunisairautta, leukoosia tai tuberkuloosia.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.