Efamol Brain - Efalex Omega-3 & Omega-6 90 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 24,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Optimaalinen yhdistelmä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, joilla on merkittävä rooli aivojen ja silmien toiminnalle. Näiden rasvahappojen saanti tukee oppimis- ja keskittymiskykyä.
Optimaalinen yhdistelmä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja. Efamol sisältää oikeassa suhteessa DHA:ta, EPA:a ja AA:ta, joilla on merkittävä rooli aivojen ja silmien toiminnalle. Näiden rasvahappojen saanti tukee oppimis- ja keskittymiskykyä. • Omega-3 ja omega-6 ovat tärkeitä aivojen ja silmien normaalille toiminnalle • DHA ja AA ovat aivojen, hermoston ja silmien tärkeitä rakennusaineita • EPA ja AA osallistuvat viestien siirtoihin hermostossa • Sisältää DHA-rikasta kalaöljyä ja Rigel-helokkiöljyä • Erinomainen omega-3 ja omega-6 rasvahappojen lähde, jotka ovat tuotteessa oikeassa suhteessa Sisältää kalaöljyä Omega-3 (DHA, EPA) ja omega-6 (GLA, AA) rasvahappoja, AA-arakidonihappoa, E-vitamiinia ja timjamiöljyä. Tiesitkö, että rasvahapot ovat tärkeitä. Omega-3 ja omega-6 ovat ns. hyviä rasvahappoja. Erilaiset tekijät kuten ikääntyminen tai ruokavalion puutokset voivat johtaa hyvien rasvahappojen vajaukseen. Siksi on tärkeää, että pidät huolta itsestäsi.
Sokeriton, gluteeniton, hiivaton ilman maidon ainesosia. Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Annostus: Aikuisille ja lapsille 5 vuodesta lähtien 1 - 3 kapselia päivässä. Vuorokausiannos (1-3 kaps.) sisältää: Kalaöljyä 365 - 1096 mg, josta - DHA 81 - 243 mg - EPA 18 - 54 mg Rigel-helokkiöljyä 142 - 426 mg, josta - GLA 16 - 48 mg - AA 7 - 21 mg Huomioitavaa: Ei suositella henkilöille, joille veren hyytyminen on heikentynyt. Jos olet raskaana, imetät tai sinulla on käytössäsi muita lääkkeitä, keskustele tuotteen käytöstä hoitavan lääkärisi kanssa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.