Enzymedica Digest Gold ATPro 45 kapselia

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 30,95 €
Määrä: kpl
Markkinoiden ylivoimaisesti tehokkain ja myydyin ruoansulatusentsyymi. Valmiste sisältää vahvat määrät proteiinia, hiilihydraatteja, rasvaa ja kuituja pilkkovia entsyymejä. Tuotetta voidaan erityisesti käyttää ruoansulatusongelmissa.
Markkinoiden ylivoimaisesti tehokkain ja myydyin ruoansulatusentsyymi. Tuotetta voidaan erityisesti käyttää ruoansulatusongelmissa. Digest Gold sisältää vahvat määrät proteiinia, hiilihydraatteja, rasvaa ja kuituja pilkkovia luonnollisia entsyymejä, mutta lisäksi laajan kirjon muita avustavia entsyymejä kuten Alfagalaktosidaasia estämään kaasunmuodostusta ja ilmavaivoja. (Digest Goldin A-galaktosidaasi on yhdeksän kertaa tehokkaampaa kuin Digest Basicin vastaava). Näiden hyötyjen lisäksi Digest Basic voi auttaa yleisten ruuansulatuksellisten ongelmien kanssa. Kenelle entsyymit sopivat? Entsyymivalmisteita voivat käyttää kaikki, joilla ruokailuun liittyy ongelmia. Entsyymit pilkkovat ruoan tehokkaasti, jolloin ikäviltä oireilta voi välttyä. Enzymedican entsyymivalmisteet sopivat varsinkin laktoosi-intolerantikoille sekä henkilöille, jotka saattavat saada yliherkkyysoireita muista ruokavalmisteista (mm. punaviini). Myös gluteiiniherkille valmiste sopii hyvin. Tiesitkö, että Enzymedican tuotteet ovat voittaneet useita alan palkintoja muun muassa Yhdysvalloissa.Kun käytät Enzymedican tuotteita, niin voit olla varma että käytät kehittyneimpiä ja tehokkaimpia saatavilla olevia entsyymejä vatsasi parhaaksi.
Digest Gold on tehokas entsyymivalmiste, patentoitu menetelmä. Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja ovat 100% kasviperäisiä sekä täysin lisä- ja täyteaineettomia. Annostus: Yksi kapseli aterian ensimmäisen suupalan yhteydessä. Enemmän voi turvallisesti ottaa jos tarpeen. Kun Digest Gold otetaan aterian aluksi, se auttaa ruuansulatuksessa ja vapauttaa energiaa joka muuten sidottaisiin ruuansulatukseen. Päiväannos (1-3 kaps.) sisältää: Proteaasi 103 - 309 mg Amylaasi 292 - 696 mg Lipaasi 20 - 60 mg Sellulaasi 31 - 93 mg Maltaasi 5 - 15 mg Pektinaasi 2 - 6 mg Ksylanaasi 2 - 6 mg Glukoamylaasi 52 - 156 mg Alfagalaktosidaasi 48 - 144 mg Hemisellulaasi 2 - 6 mg Betaglukanaasi 5 - 15 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.