Enzymedica Digest Spectrum Ruoansulatusentsyymi 30 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 14,90 €
Määrä: kpl
Digest Spectrum on suunnattu erityisesti ruokayliherkkyyksistä kärsiville, joka sisältää pääosin samat entsyymit kuin Digest Gold, mutta lisäksi erityisiä entsyymejä jotka pilkkovat yleisimpiä ruokayliherkkyys-aineita kuten kaseiini (maitoproteiini, laktoosi ja fenoliyhdisteet.
Digest Spectrum on suunnattu erityisesti ruokayliherkkyyksistä kärsiville, joka sisältää pääosin samat entsyymit kuin Digest Gold, mutta lisäksi erityisiä entsyymejä jotka pilkkovat yleisimpiä ruokayliherkkyys-aineita kuten: » Gluteeni » Kaseiini (maitoproteiini) » Laktoosi » Fenoliyhdisteet Lisäksi Spectrum sisältää ongelmallisia sokereita pilkkovaa Alfagalaktosidaasi-entsyymiä ja monia muita entsyymejä, jotka vähentävät ruoansulatusongelmia. Huom keliaakikot! Vaikkakin Digest Spectrum sisältää erityisen DPP-IV entsyymin joka pilkkoo tehokkaasti gluteenia, tuote ei ole tarkoitettu keliaakikoille. Se on tarkoitettu sellaisille joille viljat ja gluteeni aiheuttavat yliherkkyyttä. Keliakiassa tilanne on yliherkkyyttä vakavampi. Kuitenkin, jos sairastat keliakiaa ja joudut vahingossa kontaminaatiotilanteeseen (olet syönyt vahingossa gluteenia) kannattaa ottaa 8 kpl Digest Spectrumeita minimoimaan vahinkoa.
Kuten muutkin Enzymedican tuotteet, myös Digest Spectrum on valmistettu täysin ilman täyte- tai lisäaineita kasvikuitukapseliin. Annostus ja käyttöohje: 1 - 2 kapselia tarpeen mukaan ruokailun alussa. Kapselin voi tarvittaessa puolittaa. Ravintosisältö kapselia kohden: DPP-IV 700 DPPU Amylaasi 7 000 DU Ksylanaasi 10 000 XU proteaasi 49 000 HUT Alfagalaktosidaasi 300 GaIU Glukoamylaasi 20 AGU Laktaasi 1 000 ALU Lipaasi 458 FCCFIP Maltaasi 100 DP Sellulaasi 200 CU Invertaasi 75 SU Pektinaasi (+fytaasi), 25 Endo-PGU Hemisellulaasi 25 HCU
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.