Enzymedica GlutenEase 2X Gluteeni Pilkkoja 30 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 24,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tehokas gluteenin ja kaseiinin (maitoproteiini) pilkkoja, joka sisältää erityisvahvan ja patentoidun Thera-blend -sekoituksen. Sopii myös vegaaneille. Huom. Ei sovi keliaakikoille, joka on vakavampi yliherkkyys.
Enzymedica GlutenEase 2X on tehokas gluteenin ja kaseiinin (maitoproteiini) pilkkoja, joka sisältää erityisvahvan ja patentoidun Thera-blend -sekoituksen. Sopii myös vegaaneille. GlutenEase 2X on erityisesti gluteenin tehokkaaseen pilkkomiseen suunniteltu entsyymivalmiste, joka tuo vapautta ruokavalioihin. Se soveltuu henkilöille, joilla on gluteeni-yliherkkyyttä (tuote ei sovellu keliaakikoille). Erikoisvahva ja patentoitu Thera-Blend G2 Erityinen Thera-blend (G2) on tavanomaista Thera-blend sekoitusta vahvempi versio nimenomaan gluteenin pilkkomisen suhteen. Nämä proteaasit yhdessä DPP-IV erikoisentsyymin kanssa keskittyvät gliadiinipeptideihin, jotka ovat gluteenin ongelmallinen osa. Huom! Tuote ei sovellu keliaakikoille, joka on vakavampi yliherkkyys.
GlutenEase 2x ei sisällä kananmunaa, maitopohjaisia tuotteita, säilöntäaineita, suolaa, sakkaroosia, vehnää, soijaa, hiivaa, pähkinöitä, maissia, gluteiinia, kaseiinia eikä keintokeoisia säilöntä- tai väriaineita. Annostus: 1 kapseli gluteenia sisältävän ruoan yhteydessä. Tarvittaessa 2 kapselia. Ravintosisältö kapselia kohden: Proteaasi 150.000 HUT DPP-IV 1.000 DPPU Amylaasi 15.000 DU Glukoamylaasi 15 AGU
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.