Enzymedica SerraGold 60 kaps. 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 27,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

SerraGold on erittäin tehokas ja puhdas serrapeptaasi. Serrapeptaasin teho on 100 000 IU (yksikköä). Enzymedican tuotteet ovat 100 % kasviperäisiä sekä täysin lisä- ja täyteaineettomia.
Enzymedica SerraGold on erittäin tehokas ja puhdas terapeuttinen entsyymi. Serrapeptaasin teho on 100 000 IU (yksikköä)*. Silloin kun entsyymiravintolisä otetaan tyhjään vatsaan eikä ruokailun yhteydessä, sen ei tarvitse osallistua ruoan sulattamiseen. Tässä tapauksessa se kulkeutuu nopeasti ohutsuoleen ja sieltä verenkiertoon. Verenkierrossa entsyymeillä on tärkeitä tehtäviä, muun muassa hajottaa kuollutta kudosta, kiertäviä immuunikomplekseja (CIC) ja muita epäpuhtauksia, jotka kuormittavat elimistöä ja voivat aiheuttaa tulehdusta. *SerraGold sisältää toiminnallista tehoa 100.000 serratiopeptidaasisyksikköä. Tämän lisäksi SerraGold kuitenkin sisältää neljän eri proteaasin terapeuttisen sekoituksen, teholtaan 80.000 yksikköä. Serratiopeptidaasiyksikkö on sama kuin Kansainvälinen Yksikkö, IU.
Enzymedican tuotteet ovat turvallisia käyttää ja ovat 100% kasviperäisiä sekä täysin lisä- ja täyteaineettomia. SerraGold ei myöskään sisällä paakkuuntumisenestoaineita tai pinnoitteaineita. Kapseli sisältää vain ainesosia joista on hyötyä. Annostus: Yksi kapseli heti herättyä tyhjään vatsaan (30-60 min ennen ruokailua) tai illalla nukkumaan mennessä (2 tuntia viimeisimmästä ateriasta). Ravintosisältö (1 kaps.): Serratiopeptidaasi 50 mg Proteaasi 300 mg Kalsium 33 mg Magnesium 17 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.