ESI No Dol Nestemäinen Glukosamiini (Jauhepussi) 16 x 20 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 16,89 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nesteeseen sekoitettava glukosamiini tuo helpotusta monen tyyppisiin lihas- ja nivelkipuihin. Se auttaa vahvan luuston muodostumisessa ja kunnossapidossa sekä sidekudosten muodostumisessa. Sisältää glukosamiinia, konrdoitiinia, msm:aa, mangaania ja laakealoeta.
Nesteeseen sekoitettava glukosamiini tuo helpotusta monen tyyppisiin lihas- ja nivelkipuihin. Se auttaa vahvan luuston muodostumisessa ja kunnossapidossa sekä sidekudosten muodostumisessa. Glukosamiini auttaa ylläpitämään ruston vahvuutta ja kondroitiini nivelnesteen kykyä huolehtia ruston liikkuvuudesta ja joustavuudesta. Juoma sisältää lisäksi laakealoeta ja mangaania, joka osallistuu sidekudoksen ja luupinnan normaaliin muodostumiseen. ESI No Dol -tuotteet on tarkoitettu nivelistä huolehtimiseen ja auttamaan käsien, polvien ja selän nivelten sekä ruston fysiologisten toimintojen ylläpitämiseksi.
ESI No Dol -tuotesarja on suunniteltu erityisesti nivelten liikkuvuuden parantamiseen vähentämään niveljäykkyyttä ja kipua. Sisältää glukosamiinia, konrdoitiinia, msm:aa, mangaania ja laakealoeta. Annostus: 1 jauhepussi 1-2 kertaa päivässä veteten tai mehuun sekoitetteuna. Vaikuttavat aineet (1 annos): D-glukosamiini 500 mg Kondroitiinisulfaatti 200 mg MSM 200 mg Mangaani 10 mg Pirunkoura 10 mg Iridoideja yht. 7 mg Laakealoeuute 30 mg Mustikkamehu tiiv. 30 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.